hrabro se nosi

Heroj dodele Oskara otvoreno o borbi sa neizlečivom bolešću: Davala sam sve od sebe, ali to me je ubijalo! (VIDEO)

Američka glumica koja boluje od oboljenja centralnog nervnog sistema sa knedlom u grlu i drhtavim glasom progovorila o najtežim trenucima

Vip priča 01.03.2019. - 10:56h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Selma Bler (46) se definitivno najveća heroina gala događaja koji je održan nakon 91. dodele Oskara u Los Anđelesu.

 

Hrabra glumica koja boluje od multiple skleroze prošetala je u dugoj haljini sa štapom za hodanje u ruci, što je inače bilo njeno prvo pojavljvanje u javnosti nakon što joj je u oktobru prošle godine dijagnostifikovana teška, neizlečiva bolest. Kada se pojavila pred zvanicama obuzele su je emocije, te je u jednom trenutku zaplakala, ali ubrzo obrisala suze i nastavila da pozira.

 

Čuvena Selma iskreno o teškoj bolesti: Invalid sam!

foto: Profimedia

Selma je gostujući u jednoj ABC-jevoj televizijskoj emisiji "Good Morning America" otvoreno progovorila o teškim trenucima i borbom sa bolešću.

 

Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon što je otkrila da je teško bolesna: Glumica pozirala sa plaštom i štapom za hodanje! (FOTO)

"Bilo me je sramota, davala sam sve od sebe i bila sam odlična majka, ali to me ubijalo", rekla je glumica drhtavim glasom i nastavila:

 

"Jednom sam sina odvezla u školu, ali bila sam toliko umorna da sam na putu do kuće morala da stanem kako bih malo odspavala. Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja. Mislila sam, 'dobro, moći ću sebi nekako da pomognem."


Rekla je da ima spazmodičku disfoniju - poremećaj koji zahvata mišiće koji se povezuju s govorom. Mišići glasnih žica koje pate od tog poremećaja grče se, te mogu u potpunosti da spreče govor ili učine da govorni ton bude drhtav, promukao, isprekidan ili iskrivljen i teško razumljiv.


Italijanski lekari tvrde: Multipla skleroza prvo nastaje u crevima, evo zašto!

 

(Stil.kurir)
 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...