o njoj se ne zna mnogo

Nepopravljivi zavodnik i skandal majstor odlučio da se skrasi: Ovo je žena zbog koje je Džud Lou postao drugi čovek! (FOTO)

Glumac o svojoj izabranici svojevremeno izjavio: "Ona je samo moja i ničija više. Presrećan sam sa njom.

Vip priča 28.02.2019. - 21:37h Autor: Stil/cover.style
Foto: Profimedia

Proslavljeni britanski glumac će se na proleće negde u Francuskoj oženiti svoju verenicu sa kojom je u vezi protekle četiri godine

 

Iako iza sebe ima jedan brak, nekoliko propalih veza i petoro dece sa tri različite žene, glumac je spreman na ovaj veliki korak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JudeLawAlways (@judelawalways) on

Njegova izabranica je Filipa Koan, 14 godina mlađa psihološkinja sa kojom se zabavlja od 2015. godine.

 

Da podsetimo, Džu Lou je sa svojom bivšom suprugom, Sadi Frost, bio u braku šest godina - od 1997. do 2003. u kome je dobio troje dece: Rafertija, Iris i Rudija. 

 

Nakon raspada tog braka glumac je bio izuzetno aktivan u ljubavnom životu, ali ipak nijedna žena nije uspela da ga do kraja zadrži za sebe, iako su dobili zajedničko dete.  

 

Najzločestiji dečko sa ulica Londona: Jedna greška ga je koštala najveće ljubavi! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, Džud ima još dve ćerke – Sofiju koju je dobio sa američkim modelom Samantom Burk i Adu koju mu je rodila britanska muzičarka Ketrin Harding.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JudeLawAlways (@judelawalways) on

Treba napomenuti i njegovu vezu sa šarmantnom glumicom Sijenom Miler koju je prevario sa dadiljom svoje dece. Tu nije bio kraj njihovoj romansi jer mu je Sijena posle par godina ipak prešla preko toga, ali par ipak nije opstao i 2011. godine su se konačno razišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by King Of Style (@kingofstyle) on

Iako su svoju vezu odlučili da drže daleko od očiju javnosti, Džud je o svojoj izabranici svojevremeno izjavio: "Ona je samo moja i ničija više. Presrećan sam sa njom. Naša je veza vrlo intimna i privatna i mislim da upravo zbog toga što nismo deo javnog života naša veza tako dobro funkcioniše." 

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...