Skandali ne prestaju

Da imam 600 miliona, bila bih joj zanimljiva: Žestok udarac polusestre Megan Markl!

Samanta Markl ponovo je podigla buru na Tviteru

Vip priča
Autor:
Da imam 600 miliona, bila bih joj zanimljiva: Žestok udarac polusestre Megan Markl!
Foto: Profimedia

Krajem prošle nedelje britanski Dejli mejl objavio je deo sadržaja emotivnog pisma vojvotkinje Megan Markl upućenog ocu Tomasu, u kojem ga obaveštava da ju je javno ponizio, povredio i duboko razočarao.

Između ostalog, u pismu spominje i svoju polusestru Samantu Markl (54) i kaže da je zapravo ni ne poznaje i da nikada s njom nije imala blizak odnos.

Nije dugo trebalo da se o svemu oglasi i prozvana Samanta, kojoj je ovo samo jedan u nizu javnih okršaja s Megan, koja joj je sestra po ocu.

"Očigledno, neki narcisoidni ljudi žele da su jedino dete mog oca. Da imam 600 miliona dolara, možda bih joj bila zanimljiva", napisala je Samanta na svom Tviter nalogu, čime je u komentarima izazvala burnu raspravu.

Džordž Kluni javno stao u zaštitu Megan Markl: Proganjaju je kao princezu Dajanu, tragična istorija se ponavlja!

Napete odnose u porodici Markl su kroz medije počeli da razvlače upravo otac Tomas i njegova deca iz prvog braka, Samanta i Tomas Džunior. Zbog toga ih mnogi osuđuju i smatraju da samo žele da profitiraju na imenu svoje ćerke i polusestre, koja se u maju udala za princa Harija.

Samanta je otišla toliko daleko da planira da objavi knjigu o vojvotkinji od Saseksa, što je, otkrivaju bliski prijatelji, Megan Markl jako povredilo.

Slika kruži internetom: Pogledajte kako je Megan Markl izgledala u detinjstvu! (FOTO)

Samanta Markl (levo)
Samanta Markl (levo)foto: Profimedia

"Prestala je da čita novine i senzacionalističke naslove nakon što je otkrila da polusestra planira da objavi knjigu. Jako je plakala i to ju je rastužilo. Ono što ju najviše ljuti jeste to što sa Samantom zapravo nikada nije imala nikakav odnos i oseća da polusestra samo želi da je iskoristi za brzu zaradu", otkrio je stranim medijima prijatelj trudne vojvotkinje.

Zbog skandala koji se neprestano nižu, članovi kraljevske porodice i prijatelji zabrinuli su se za zdravlje poznate trudnice, koja bi za dva meseca na svet trebalo da donese prvog naslednika svom suprugu.

Kejt i Megan su prošlost: Ona je najbolje obučena dama sa kraljevskog dvora! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs