Prelepa Ćiska Perelo

Posle 14 godina ljubavi, Rafael Nadal zaprosio devojku: Upoznajte buduću ženu slavnog tenisera kojoj je publicitet na poslednjem mestu! (FOTO)

Izabrala da ostane u senci

Vip priča
13:46h Autor:
Foto: Profimedia

Slavni teniser Rafael Nadal (32) posle 14 godina ljubavi konačno je zaprosio devojku Mariju Fransisku - Ćisku Perelo (30).

Iako su dugo zajedno, Ćiska je izabrala da ostane "u senci" - retko se pojavljuje na mečevima svog izabranika i na javnim događajima.

Nadalova verenica je tako uspela da izbegne medijsku pažnju, koju smatra potpuno nepotrebnom.

Ko je Ćiska Perelo i čime se bavi?

Marija Fransiska ima 30 godina i radi kao agent osiguranja. Završila je akademiju za biznis i pored osnovnog posla, radi kao direktor projekata u Fondaciji Radael Nadal, dobrotvornoj organizaciji koju je teniser osnovao pre skoro 10 godina.

Uskoro će biti najbogatija žena na svetu: Ko je i šta zapravo radi Mekenzi Bezos?

foto: AP / Andy Brownbill

Sa Rafaelom se upoznala davno pre nego što su 2005. godine uplovili u emotivnu vezu. Bili su veoma mladi - ona je imala 16 godina, a on 18. Za sada nemaju dece, ali teniser je u nekoliko navrata izjavljivao da bi voleo da se ostvari u ulozi oca, da je osoba koja obožava decu i da bi voleo da ima i dečake i devojčice. Ali, smatra da trenutno nije vreme za to, jer je teško posvetiti se porodici kada je zbog sportske karijere prinuđen stalno putuje.

Na pitanje zbog čega ne prati Nadala na svakom meču, u retkim intervjuima Ćiska je rekla:

"Ne bih volela da ga ja dekoncentrišem svojim prisustvom svuda. On zna da me medijsko eksponiranje guši, i onda bi on brinuo kako je meni jer sam svesna da me fotografišu i posmatraju. Ovako čuvam i našu privatnost. Ako bih ga svuda pratila, bojim se da bi na kraju možda došlo do raskida", iskreno je rekla lepa Španjolka.

Volela ga kao Boga, bio joj je sve na svetu: Zašto Neda Arnerić nije rodila dete pokojnom mužu!

foto: Profimedia

Da izbegava medijsku pažnju na sve moguće načine govori i činjenica da Ćiska nema nijedan jedini nalog na društvenim mrežama.

Ipak, postoje oni koji joj se neizmerno dive, pa su njeni obožavaoci osnovali fan stranice na kojima objavljuju Ćiskine fotografije.

"To nije svet kojem želim da pripadam, niti mislim da bi Rafa ikada izabrao ženu kojoj je u životu cilj da bude u centru pažnje medija", rekla je jednom lepa tridesetogodišnjakinja.

(Stil.kurir.rs)

Bila je neobuzdana, provokativna, totalno drugačija: Buran život Ane Okse, kojoj nijedan muškarac nije bio potaman! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...