nisu prekinuli saradnju

Razvod ih nije zaustavio: Bivši supružnici nastavili zajednički biznis! (FOTO)

Holivudske zvezde i bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit su i nakon razvoda ostali poslovni partneri, bar kada je u pitanju njihova vinarija u Francuskoj.

Šuška se 01.02.2019. - 15:35h Autor: Stil/B92
Foto: Profimedia

Poznati par je kupio vinariju 2012. godine, a godinu dana kasnije "izbacili" su njihovo prvo vino "Moraval roze".

 

Nakon razvoda, spekulisalo se da će bivši supružnici prodati imovinu. Međutim, kako piše britanski Metro, oni u martu planiraju da izbace svoj drugi "Miraval roze" pod nazivom Studio u čast muzičke istorije svog imanja.

Izvor magazina navodi da njihovo novo vino pokazuje da su bivši supružnici posvećeni imanju, a imenom koje su mu dali, na svoj način pokazuju kako vide njegove "muzičke korene".

 

Isti izvor navodi i da je Bred bio veoma angažovan na imanju tokom prošle godine, i da se sa Anđelinom dogovorio da vinarija bude "investicija" za njihovu decu.

Oni su nedavno uslikani zajedno, i to je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti još od septembra 2016. godine kada su objavili da se razvode.

foto: Profimedia

Par je postigao konačni dogovor u vezi sa starateljstvom nad decom, nakon dve godine dugih pregovora. Glumičin advokat naveo je da se Bred i Anđelina trude da ceo postupak ne ode na sud.

foto: Profimedia

Bivši holivudski par venčao se 2014, a u vezi su bili od 2005. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs