Kraj turbulentne ljubavi

Raskinuli Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović

Njihova veza je bila puna preokreta, često su se svađali i mirili, ali je Nataša definitivno odlučila da želi da prekinu veridbu
Šuška se
20:24h Autor:
Raskinuli Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović
Foto: Kurir / Dado Đilas

Umesto da planiraju svadbu, pop pevačica Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović će u 2014. tražiti nove životne partnere.

Od kako su se verili, sve češće su krenule svađe, pa su njihove razlike isplivale na površinu, tvrdi izvor blizak paru:

- Pre nekoliko nedelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu veridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu. Ipak svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, što je ranije bilo nezamislivo. Takođe, Nataša je pre oko mesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na Instagramu i Tviteru poslednjih nekoliko nedelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom rečju.

Razlog njihovog prekida leži u različitosti karaktera i drugačijeg viđenja budućnosti.

- Njihova veza je bila puna preokreta. Često su se svađali, mirili... Njihov prvi raskid Nataša je teško podnela. Tada je Vuksanović, pod uticajem bliskih ljudi, ostavio Natašu i otputovao u Australiju. Nekoliko meseci se nisu videli, a nakon njegovog povratka, rešili su da obnove romansu. Zaljubljenost je još uvek bila prisutna, te je usledila i veridba. Svi su mislili da će se ova ljubavna priča okončati pred matičarem. Međutim, umesto da bira venčanicu, Nataša će birati novog mladoženju - dodao je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs