Dive su oko nas

Najrazmaženije zvezde u 2013. godini

Svetske zvezde često preteruju u svojim zahtevima, pa sa razlogom nose titulu najrazmaženijih diva
Šuška se
15:26h Autor:
Najrazmaženije zvezde u 2013. godini
Foto: AP

Svetske zvezde su poznate po svojim specifičnim zahtevima. Pogotovo se ističu poznate ličnosti sa svetske muzičke scene.

Titulu najrazmaženije dive u 2013. godini dobila je Bijonse koja zahteva da joj zidovi i nameštaj u sobi za spremanje pred koncert, budu snežno beli, da joj se hrana poslužuje na tacni i stolnjaku koji su u istoj nijansi i na sobnoj temperaturi od tačno 22,2 celzijusa.

Bijonse odbija da peva u dvoranama ako sve prostorije nisu prilagođene i deci, jer ona uvek sa sobom vodi i kćerku Blu Ajvi. Pre nastupa traži da je dočekaju sveće sa mirisom grejprfruta i dva sapuna marke Irish Sprinke. Bijonse insistira na crvenom toalet papiru, a u kupatilu je mora čekati potpuno nova wc šolja.

Par koji je poneo ovu titulu

razmaženih diva je Kejti Peri i Džon Majer. Oni insistiraju da ih uvek čeka boca Lagavulin viskija 16, voda, sok i sveže voće. Kejti u hotelskoj sobi uvek mora da ima šest vrsta pića, rediteljsku stolicu, ogledalo u njenoj veličini i aparat za kafu. Par je nedavno snimio spot za duet "Who You Love”, koji se nalazi na poslednjem Majerevom albumu “Paradise Valley”.

Najrazmaženije dete na celom svetu je mala Suri, kćerka Tom Kruza i Hejti Holms. Iako ima samo šest godina ona sama bira odevne kombinacije, pa se tako u njenom garderoberu već mogu naći štikle i krzna.

Suri se ponaša kao filmska zvezda, pa zbog toga jede u najskupljim restoranima i često koristi svoju kreditnu karticu posle ponoći, kada uglavnom naručuje kolačiće servirane na zlatnoj tacni.

Njeni roditelji svim snagama pokušavaju da ravnopravno brinu o njoj, ali izgleda da su se u toj silnoj brizi malo izgubili, jer joj previše dopuštaju.

Tom je osnovao novčani fond za Suri, pa će njena majka sve dok joj ćerka ne napuni 18 godina, dobijati 400.000 dolara godišnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs