Uživanje u zimskim čarima

Tamara Dragičević i Petar Benčina: Nedostaje nam vreme samo za nas

Poznati glumac Petar Benčina proslavio je sedmog decembra 29. rođendan, a intimnu proslavu upriličio je na Kopaoniku, gde je boravio zajedno sa svojom devojkom, lepom umetnicom Tamarom Dragičević
Vip priča
15:20h Autor:
Tamara Dragičević i Petar Benčina: Nedostaje nam vreme samo za nas
Foto: Kurir Arhiva

Glumac Petar Benčina proslavio je dvadeset deveti rođendan zajedno sa svojom devojkom i koleginicom Tamarom Dragičević u bajkovitom ambijentu snežnog Kopaonika, piše Story.rs.

Uspešni i talentovani glumac Petar Benčina proslavio je sedmog decembra 29. rođendan, a intimnu proslavu upriličio je na Kopaoniku, gde je boravio zajedno sa svojom devojkom, lepom umetnicom Tamarom Dragičević (24).

Nasmejani par proveo je vikend uživajući na snegu, ali i u gastronomskoj ponudi čuvene planinske lepotice, daleko od svakodnevnih obaveza koje su ih sačekale po povratku u Beograd. S obzirom na to da je Tamara zauzeta zbog snimanja serijala Tvoje lice zvuči poznato, a Petar često odsutan zbog obaveza u pozorištu, jedva su dočekali da nekoliko dana odvoje samo za sebe.

"Pažljivo pratim svaki Tamarin nastup i iskreno, uvek se iznenadim, pošto konačnu verziju imitacije vidim kada i gledaoci TV Prva. Srećan smo što smo nekoliko slobodnih dana iskoristili za odmor, a još je bolje što su se ti dani poklopili sa mojim rođendanom koji smo obeležili na planini. Provod je protekao kako i dolikuje, u planinskom duhu", tkriva Petar koji je više nego srećan kraj svoje drage Tamare.

"Petru bih poželela da ga i u narednim godinama prati, voli i čuva njegova seksi i inteligentna devojka! (Smeh) Šalu na stranu, prijalo mi je što smo se bar malo osamili i posvetili jedno drugom. Nedostaje mi vreme samo za nas, pa se zato i dodatno radujem praznicima, kad ćemo više biti upućeni jedno na drugo", iskrena je Tamara koja uživa u idiličnom zimskom ambijentu.

"S godinama, zima mi postaje podjednako romantična i zanimljiva kao i leto. I Petar i ja obožavamo da skijamo, ali sada sam morala da preskočim bavljenje ovim sportom zbog nedavne povrede butine na snimanju emisije Tvoje lice zvuči poznato. Naravno, osim uživanja na snegu, obožavam i posete planinskim konobama. Nadam se da ćemo tokom predstojećih meseci imati vremena za jedan duži odmor na planini i skijanje", zaključuje kroz osmeh glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs