Iskrena

Seka Aleksić: Ne stidim se što nisam imala za užinu i ekskurziju

Folk pevačica je otkrila da ume da zaplače, ali i da svoje suze retko pokazuje, a ratne strahote od nje su napravile borca u ostvarivanju zacrtanih ciljeva
Celebrities 27.12.2013. - 22:46h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Popularna pevačica Seka Aleksić nije oduvek uživala u izobilju. Štaviše, težak život je od nje napravio borca u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

 

- Nekada sam bila harambaša. Moja porodica i ja smo izbegli iz rodnog mesta, zbog ratnih strahota. To je bio težak period moga života, sve probleme sam rešavala sama u svoja četiri zida. Nisam htela da opterećujem svoju majku koja je moj heroj, pa sam ponekad plakala da moje suze niko ne vidi - otkrila je pevačica.

 

- Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i nedam na sebe i svoje - dodala je Seka.

 

- Umem da plačem, ali svoje suze pokazujem retko. Svako ljudsko biće zaplače, pa tako i ja. Zaplačem dok gledam seriju, neku tužnu emisiju i u tim trenucima, moj suprug Veljko me zagrli, prisloni na grudi, poljubi i onda je sve lakše - priznala je pevačica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...