Izneo svoju stranu priče

Milan Popović: Nikada u životu nisam nikom pretio!

Povodom Severininog intervjua u kojem je izjavila da joj je srpski biznismen pretio da će je uništiti, Milan se obratio javnosti negirajući te neistine
Šuška se
22:34h Autor:
Milan Popović: Nikada u životu nisam nikom pretio!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Biznismen Milan Popović je izdao zvanično saopštenje za medije u kome se osvrće na neistine koje je Severina izrekla u intervjuu za magazin "Stori". Pevačica je izjavila da joj je on pretio da će je uništiti nakon raskida.

- Nikada u životu nisam nikom pretio, a pogotovo ne majci svog deteta, o kojoj ništa ružno u javnosti nisam rekao niti ikada imam nameru da to uradim. Dete nisam mogao da viđam zbog prekida svake vrste komunikacije do čega je došlo na Severinino insistiranje. Zbog toga što nisam mogao da viđam svog sina se danas i nalazimo u sudskom procesu - naveo je Milan u saopštenju.

- Jedino što želim je da budem ravnopravno roditelj svom detetu kao što mu je roditelj i Severina. Naveli ste u magazinu sudsku odluku da ne mogu da viđam dete van Hrvatske i da je sud imao razloge zašto donosi odluke koje donosi. Želim da naglasim da je razlog situaciji u kojoj se nalazi pre svega moj sin pa i ja, tužba koju je njegova majka podnela protiv mene. U jednom od dva intervjua, koja sam dao u životu, sam rekao da sam iz medija saznao da sam veren sa Severinom i to ću i ovim putem ponoviti. U dalje navode rečene kroz usta gospođe Ane, Severinine majke neću ulaziti, jer baka Anu izuzetno poštujem - zaključio je biznismen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs