Ima se, može se

Otkriveni detalji Severininog venčanja: Mladenci će iskeširati 50.000 evra!

Mladenci će za svojih 500 gostiju platiti 35.000 evra samo večeru, kojoj će prisustvovati brojni folkeri
Šuška se
19:44h Autor:
Otkriveni detalji Severininog venčanja: Mladenci će iskeširati 50.000 evra!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Severina Vučković i Igor Kojić venčaće se 21. novembra, a izvor blizak paru otkrio je neverovatne detalje svadbenog veselja:

"Mladenci će za svojih 500 gostiju platiti 35.000 evra samo večeru. Gosti će moći da uživaju u prelepim ukusima morskih plodova i raznih vrsta jela od mesa", priča izvor.

Severina i Igor prespavaće dve noći u luksuznom apartmanu. Uz doručak i večeru, to bi ih koštalo 700 evra. Međutim mladenci će ovaj apartman dobiti besplatno, rekli su u hotelu "Kraun plaza" gde se uveliko planira venčanje Igora Kojića i hrvatske zvezde, zakazano za 21. novembar.

Severina čestitala Igoru rođendan: Neobičan gest rasplakao Kebinog sina! (FOTO)

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Sep 24, 2015 at 10:07am PDT

Severina pazi na svaki detalj venčanja, želi da sve bude glamurozno i za pamćenje. Preko sto zvanica koje žive van Srbije prespavaće samo jednu noć, a za ovu vrstu luksuza mladenački par će morati da izdvoji i do 170 evra po osobi.

S obzirom na to da je Severina čest gost ovog hotela koji je u vlasništvu Miroslava Miškovića, pevačica će dobiti neke popuste kao svadbeni dar. Ispred hotela biće postavljen crveni tepih, svadbena torta imaće pet spratova i dve gratis sobe za kumove.

Severina je venčanicu do sada samo jednom obukla i to zarad promocije albuma. Zato će pevačica, kako se šuška, poneti ručni rad dizajnera Marka Mitanovskog koji je do sada radio kostime za njene turneje. Ali Seve je rešila da ga angažuje i za venčanje kako bi dizajnirao ekstravagantnu haljinu kojom će zaseniti sve ostale poznate mlade. Jer jednom se Seve udaje prvi put!

Ekskluzivna haljina: Severina daje 3.000 evra za venčanicu!

Pored toga za malog Aleksandra kreira se posebno odelo, jer on je najvažniji mamin gost na venčanju. Izvor blizak pevačici otkriva da Severina neće zvati veliki broj kolega s estrade. Ipak, na spisku zvanica su Petar Grašo, Nataša Bekvalac i Tanja Savić. S druge strane, Igor Kojić će imati dosta folkera na venčanju, jer će ponosni tata Keba pozvati Brenu i Bobu, Šabana Šaulića, Anu Bekutu i Milutina Mrkonjića, Sašu Popovića i Suzanu Jovanović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs