Neverovatno

Ružni i bogati: Ovi muškarci su spavali sa preko hiljadu žena! (VIDEO)

Oni su bogati, ali ne može se reći i da su lepi, upkos tome su spavali sa nekoliko hiljada žena
Šuška se
02:40h Autor:
Ružni i bogati: Ovi muškarci su spavali sa preko hiljadu žena! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Biti zavodnik pravi je posao. Uvek moraš biti spreman za akciju, a da ne spominjemo kako treba da budeš i izuzetno izdržljiv kada je u pitaju i sama tehnika.

Prosečan muškarac navodno je u životu spavao sa 20-ak žena, ali ovi slavni frajeri imali su i preko hiljadu žena! Zvuči nemoguće? Mnoge poznate zvezde priznale su svoju zavisnost od pornografije.

Izgleda kako su mnoge žene pale na Britanca i bivšeg supruga Kejti Peri, Rasela Branda. On je ljubio preko hiljadu žena, a lečio se i od zavisnosti od seksa. Sada se okrenuo mirnijem životu i tvrdi kako je u celibatu. E sad, koliko će izdržati...

Uvek će oženiti opasnicu: Evo zašto muškarci ostavljaju dobre devojke!

Foto: AP
Foto: AP

I muzički mogul Sajmon Kovel našao se na listi zavodnika. On navodno broji preko 2 hiljade žena sa kojima je spavao. A iako je naizgled prilično strog, mnoge žene kažu kako je pravi šarmer.

Pitate se kako je došao do te brojke? Sajmon je otkrio kako je u proseku spavao sa dve žene nedeljno i tako 20 godina.

Preko 2 hiljade žena ljubio je i legendarni Džek Nikolson, a toliko je ljubio i sam vlasnik Plejboja Hju Hefner.

Čak duplo više do njih zaveo je slavni rocker Mik Džeger. Roling Stons na svojoj listi ima impresivnu listu lepotica. Parirati mu može još jedan roker, Džin Simons iz grupe Kiss, ali i glumac Čarli Šin koji broji i preko 5 hiljada žena!

Doktorirali zavođenje: Ovi muškarci su majstori za flert, osvojiće i nedodirljive!

Foto: AP
Foto: AP

A sada prelazimo u "ultra tešku kategoriju", a čak dve poznate ličnosti mogu se pohvaliti da su spavale sa desetinama hiljada žena.

Reč je o košarkašu Viltu Čaberlenu koji je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Oborio je rekord na košarkaškom terenu postignuvši 100 bodova na jednoj utakmici, a navodno se seksao sa preko 20 hiljada žena! To bi značilo da je svaki dan ljubio drugu!

Mislili ste da ne može bolje? E pa izgleda da može jer je na prvom mestu najvećih ljubavnika diktator Fidel Kastro! Fidel je u 90-oj godini, a navodno je celi život ljubio – možda je i to razlog njegove dugovečnosti. Kako god, Kastro je navodno spavao s 35 hiljada žena.

"Spavao je sa minimalno dve žene dnevno i tako 40 godina, što znači jedna za ručak, druga za večeru", otkrio je nekadašnji Katsrov saradnik.

Sve bi dali da znaju: Ovih 13 pitanja muškarci ne smeju da postave ženama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs