Porodično nasilje

Maja Volk: Muž mi je pretio da će me ubiti grejalicom!

Voditeljka je ispričala da je tek nakon venčanja otkrila da je njen prvi muž bio alkoholičar i to tako što je pao u delirijum tremens jer je popio vino na crkvenom venčanju
Vip priča
10:54h Autor:
Maja Volk: Muž mi je pretio da će me ubiti grejalicom!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Voditeljka Maja Volk ispričala je kako ju je prvi suprug maltretirao dok su bili tri meseca u braku.Volkova je, između ostalog, rekla da je pretio da će je ubiti, i to tako što će joj ubaciti grejalicu u kadu.

"Nije bilo u pitanju fizičko, već psihičko zlostavljanje. Jednom je držao grejalicu iznad kade dok sam se kupala i pretio da će je baciti u vodu. Sa tako upaljenim grejnim telom, klatio se iznad mene. I ta noć je bila jedna od onih vrlo dugih i mučnih. Nije me udario, ali mi je pretio smrću. Ujutru je bio drugi čovek, koji mi se izvinjavao i govorio da se ničega ne seća", izjavila je Volkova za Stori.

Ona je objasnila da se to dešavalo sredinom 80-ih godina u Australiji kada se zaljubila u stend ap komičara i bivšeg ratnog veterana.

"Moj prvi suprug je bio alkoholičar, što sam saznala tek nakon venčanja, jer je upao u delirijum tremens popivši vino na crkvenom venčanju. Bukvalno sam prve bračne noći uvidela da je to kraj našeg zajedničkog života, ali mi je trebalo tri meseca da se iščupam iz svega toga - objasnila je Maja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs