Odgovorna

Marijana Mateus: Zbog udesa plaća 200.000 dinara

Zahvaljujući ovoj nagodbi, bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa neće sedeti na optuženičkoj klupi zbog izazivanja saobraćajne nesreće, u kojoj je povređen i dvogodišnji dečak
Šuška se
19:54h Autor:
Marijana Mateus: Zbog udesa plaća 200.000 dinara
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Modna kreatorka Marijana Mateus uplatiće 200.000 dinara tročlanoj porodici na čiji je auto naletela 24. septembra u centru Beograda i nanela im lakše telesne povrede.

Zahvaljujući ovoj nagodbi, bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa neće sedeti na optuženičkoj klupi zbog izazivanja saobraćajne nesreće, u kojoj je povređen i dvogodišnji dečak.

- Marijana je juče s Prvim osnovnim tužilaštvom potpisala sporazum o oportunitetu. To znači da je Tužilaštvo neće krivično goniti zbog izazivanja sudara, ali oštećenima će morati da uplati dogovoreni iznos od 200.000 dinara - kaže izvor iz Tužilaštva i napominje da su se sa ovakvom odlukom složili i povređeni:

- Iako po novom zakonu oštećeni ne mora da se saglasi s nagodbom, u ovom slučaju i oni su pristali na to da im Marijana uplati novac.

Bračni par će, međutim, pokrenuti parnični postupak protiv Mateusove kako bi naplatili štetu na automobilu.

- Šteta nije mala, jer se „jugo“ nakon sudara prevrnuo na krov. Zbog toga će novac za popravku automobila tražiti kroz parnicu - kaže izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs