Pevačica na korak od anoreksije

Nataša Bekvalac odbija da jede: Ima samo 49 kilograma

Prijatelji Bekvalčeve zabrinuti su za njeno zdravlje, jer je pevačica nedavno ugradila balon u želudac kako bi smanjila unos hrane
Šuška se
00:54h
Nataša Bekvalac odbija da jede: Ima samo 49 kilograma
Foto: Twiter / Natasa Bekvalac

Poznata pevačica Nataša Bekvalac je opsednuta svojim izgledom i, iako ima samo 49 kilograma, na korak je od anoreksije. Odbija da jede, a njeni prijatelji su ozbiljno zabrinuti za zdravlje popularne pevačice.

- Nataša je nedavno ugradila balon u želudac kako bi smanjila unos hrane, ali i dalje odbija da jede. Opterećena je svojim izgledom u poslednje vreme i niko ne zna šta joj se desilo. Kada je prijateljima saopštila da ima 49 kilograma, oni su bili šokirani. Svi smatraju da odlično izgleda i da joj ne treba izgladnjivanje, ali ih Nata ne sluša. Odbija da jede, pravdajući se da nije gladna, a situacija postaje sve ozbiljnija - kaže izvor blizak Bekvalčevoj.

- Ona je praktično na korak od anoreksije i tako će ugroziti svoje zdravstveno stanje. Nataša do kraja godine ima još deset nastupa, svi se sekiraju kako će izdržati da peva i igra u isto vreme. Ako nastavi da odbija hranu, ko zna kako će se sve završiti - dodao je izvor.

Linijuj Nataše Beklavac moći ćemo da vidimo večeras u šou Tvoje lice zvuči poznato u kojem je gostujući žiri, a kako je Aleksa Jelić uspeo da je "skine" pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs