Život joj nije kao u bajci

Tužna princeza Beatris: Majka je od 8. godine tera na dijetu! (FOTO)

Princeza Beatris, unuka britankse kraljice Elizabete, od malih nogu je bila u centru pažnje javnosti i medija. Raspravljalo se o svakom njenom potezu, ali i svakom kilogramu viška
Vip priča 20.06.2015. - 20:09h
Foto: Profimedia

Princeza Beatris od Jorka nema posao otkako je dala otkaz u Soniju nakon što je u javnosti procurelo da za svoj posao asistentkinje prima platu od 20 hiljada funti (oko 28.000 evra).

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Unuka britanske kraljice Elizabete ima bogatog dečka bankara i moćnu porodicu iza sebe. Dane provodi uživajući na putovanjima, u luksuznim hotelima. Oni koji je poznaju tvrde da će morati da pronađe novi posao i smisao u životu.

 

Žena ratnik još od detinjstva: Druga strana života kraljice Elizabete II! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako princeza, čini se da njeno odrastanje

nije bilo nimalo lako. Kad je imala samo osam godina majka Sara Ferguson ju je prvi put stavila na strogu dijetu. Ćerka princa Endrjua živela je s roditeljima koji su bili pred razvodom.

 

Skandal na britanskom dvoru: Sin kraljice Elizabete II imao seks sa maloletnicom (17)!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon razvoda, Beatrisina majka Sara je ostala bez finansija koje je dobijala od kraljevske porodice i morala je da potraži posao. Reklamirala je proizvode za mršavljenje.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon nekog vremena svoju pažnju je usmerila ka Beatris, tvrdeći da je predebela. Beatris je od malih nogu bila u centru pažnje javnosti i medija. Raspravljalo se o svakom njenom potezu, ali i svakom kilogramu viška. Upravo zato, uvek se trudila da naiđe na odobravanje javnosti, ali i svoje bake kraljice.

 

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Beatris ima 26 godina i iako je i dalje službeno princeza, skinuta je s platne liste Bakingemske palate. Trenutno bez posla, na stalnom je udaru medija koji je kritikuju kako ne radi ništa, a i dalje živi u raskoši.

 

Foto: Beta/Reuters
Foto: Beta/Reuters

Posebno su je povredili navodi da je lenja i da ne želi da radi već da uživa u tuđem novcu i da živi na račun slave koju kao princeza ima. Bez obzira na sve, ona je mlada žena s najboljim vezama u Londonu. Druži se sa svima, od zvezda do bogatih bankara. Ipak, pitanje je koliko je i pored svega toga zaista srećna.

 

Tragedija Karoline od Hanovera: Tri puta na udaru prokletstva Grimaldija! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs