Nada se da će mu žena oprostiti

Ivana Gavrilovića ostavila žena: Vratiće se, shvatiće da je volim

Sve je kulminiralo kada me je i Mis Svetlana napala zbog oralnog seksa, zbog čega se Marina naljutila i otišla. Jedno vreme je bila kod roditelja, pa kod drugarice narkomanke, odakle sam je izvukao da se vrati, priča pevač
Šuška se
02:48h
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Supruga pevača Ivana Gavrilovića odselila se iz porodičnog doma kod svojih roditelja nakon što je on u javnost izneo priču da ga je Mis Svetlana oralno zadovoljavala. Njihov brak je u krizi već neko vreme, a pevač je priznao da postoje problemi, ali da pokušava da izgladi situaciju.

 

- Nas dvoje oduvek imamo problema jer živimo u kući sa mojom mamom i sestrom, pa one često verbalno napadaju Marinu, uglavnom u vezi sa našom decom. Tada Marina pukne, pa i ona svašta kaže, a ja se držim po strani - rekao je Ivan.

 

- Ipak, sve je kulminiralo kada me je i Mis Svetlana napala zbog oralnog seksa, zbog čega se Marina naljutila i otišla. Jedno vreme je bila kod roditelja, pa kod drugarice narkomanke, odakle sam je izvukao da se vrati. Ona je lafčina i shvatiće da je volim najviše na svetu. Kada mi je oprostila prevaru pre osam godina, preći će i preko ovih bljuvotina - veruje pevač.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...