Objasnila joj na čemu je

Prevarena žena poslala pismo ljubavnici muža: Spustila je samo tako!

Nije spominjala imena, ali je opisala mnoge detalje među kojima je bio i brushalter koji je smrdeo na alkohol
Ljubav i zavođenje
14:28h
Prevarena žena poslala pismo ljubavnici muža: Spustila je samo tako!
Foto: Shutterstock

Jedna Njujorčanka, kad je otkrila da je muž vara, napisala je otvoreno pismo njegovoj ljubavnici u kom joj je tačno objasnila na čemu je. Nije pominjala imena, ali je precizno opisala mnoge detalje, tako da je sigurno mogla da se prepozna.

Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

"Ostavila si svoju maskaru u autu mog muža. Smeđe boje, marke ‘Covergirl’. Ostavila si i nešto odeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj brushalter. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Brus ti je smrdeo na alkohol. Moj muž je nedavno skinuo nekoliko kilograma. Nakon petnaest godina pakla za mene i decu, konačno je prestao da pije. Kupio je novi auto iako se oko toga nismo dogovorili, ali znaš šta? Ona velika lepa kuća u kojoj živi i sve ostalo… ja posedujem polovinu svega toga!

Nadam se da si svesna šta ćeš dobiti. Dobićeš sredovečnog muškarca, bez prebijene pare u džepu. Ukoliko imaš decu, a ja mislim da imaš, jer si jedne večeri kada nismo bili kod kuće, zaboravila kesu punu sladoleda i slatkiša, namenjenu deci, sigurno ne njemu, jer ga nikada nisam videla da jede takve stvari, treba da znaš sledeće.

On je tip koji olako troši novac i još lakše pada u dugove. Bila sam u situaciji kada sam morala da idem u narodnu kuhinju kako bih prehranila svoju decu, zbog njegovih dugova. Srećno ti bilo s tim! Moj ti je savet, nemoj da se udaješ za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti. Vrlo verovatno će opet početi da pije, a njegov odnos prema novcu će te odvesti u bankrot. Meni je to dva puta učinio.

Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

Njegova porodica će te mrzeti, veruj mi, to je gomila čudaka, a ako ti to nije dovoljno, zapamti da je pomalo i glup i da ćeš zbog njega imati gomilu problema. Ako si normalna osoba, shvatićeš ovo na pravi način. On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je da te kres*e, jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Ako ga vidiš kao poslednji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigde, osim u propast."

Privatni detektiv iz Splita otkrio: Žene imaju senzore da ih muževi varaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs