stiže prinova

Trudna u 49. godini: Poznata pevačica prošetala trudnički stomak (FOTO)

Kroz javno poniženje i gorak razvod pevačica je lakše prošla zahvaljujući podršci kolege iz šoua D vojs, kantri pevača Blejka Šeltona.

Šuška se
Autor:
Trudna u 49. godini: Poznata pevačica prošetala trudnički stomak (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Gven Stefani više ne krije kako je trudna sa kantri pevačem Blejkom Šeltonom.

Vantelesna oplodnja kojoj se 48-godišnja pevačica Gven Stefani podvrgla je uspela. Stefani više ni širokom odećom ne može sakriti trbušćić, a prijatelji para kažu da su Blejk i Gven presretni.

Naime, za Noć veštica Gven se prerušila u sirenu i prošetala sa sinovima Apolom i Zumom. Uski kostim dodatno je istakao stomak koji raste i koji nije mogla sakriti. Gven je 14 godina provela u braku s rokerom Gavinom Rosdejleom s kojim je dobila tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu i trogodišnjeg Apola. Par se razveo pre godinu dana zbog rokerove nevere, između ostalog, navodno, i s njihovom dadiljom.

Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena!

foto: Profimedia

Kroz javno poniženje i gorak razvod pevačica je lakše prošla zahvaljujući podršci kolege iz šoua D vojs, kantri pevača Blejka Šeltona. 41-godišnji Šelton iza sebe ima dva propala braka bez dece. Kaže da je ludo zaljubljen u Gven i svaka pesma koju napiše je posvećena njoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs