Živi život

Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena! (FOTO)

Pevačica ovih dana blista. Gde je god paparaci fotografišu, ona ima veliki osmeh na licu. Za tu njenu promenu kažu da je zaslužan samo jedan muškarac
Šuška se
16:06h Autor:
Zahvalna Bogu što je muž prevario: Ceo život joj se promenio iz korena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je Gavin Rosdejl (50) uhvaćen kako vara svoju suprugu Gven Stefani (46) i to sa dadiljom njihove dece, celi svet je ostao u čudu.

Par je godinama važio za jedan od skladnijih u Holivudu, ali to je izgleda bila samo dobra farsa. Tih dana su sve oči bile uprte u pevačicu koja je morala "na nogama" da izgura sva ta govorkanja i podsmehe.

Međutim, ona se iz sve te priče izvukla kao veliki pobednik. Prvo je javno obelodanila celu priču, kako bi prekinula ogovaranja, rekavši da je suprug varao čak i u momentu dok je rađala njihovo treće dete.

Ponižavajuće: Dok se pevačica porađala, suprug je varao sa dvojnicom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zatim je počela da flertuje sa kantri pevačom Blejkom Šeltonom (39). U to vreme i sam Blejk je završio svoj dugogodišnji brak pa je slobodno uplovio u romansu sa atraktivnom pevačicom.

Ovih dana Gven prosto cveta, vodeći za ruku svog sedam godina mlađeg dečka. Sa ponosom ističe da nikad nije imala toliku profesionalnu i privatnu podršku, kao što je ima sada od Šeltona.

Plač prevarene žene: Pevačica javno pokazala koliko pati! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njihovo najnovije pojavljivanje na crvenom tepihu, izazvalo je veliku pažnju. Par se pojavio na žurci koja predhodi dodeli Gremi nagrada, i svi prisutni su ostali bez teksta.

Gven je blistala u vatreno crvenoj haljini čvrsto držeći za ruku Blejka koji je bio svećano obučen u tamno odelo.

Par se tokom cele zabave grlio i ljubio na očigled svih prisutnih.

Momenat kada sam shvatila da me muž vara: Evo šta mi je otvorilo oči!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs