Očajna zbog odluke suda

Besna Severina iščekuje novo ročište

Nakon ročišta od tri sata, srpskom biznismenu je dozvoljeno da bude sam sa svojim detetom bez prisustva hrvatske pevačice, što je prouzrokovalo da Severina bes iskali na svog advokata i na sud
Šuška se
16:48h Autor:
Besna Severina iščekuje novo ročište
Foto: Kurir

Severina je vrlo zabrinuta i strahuje od konačnog ishoda suđenja. "Severina jeste bila očajna. Nije očekivala ovakvu odluku suda i vrlo je zabrinuta kakav će biti konačan ishod suđenja. Stalno ponavlja da Popović neće dobro uticati na njenog sina", kaže blizak prijatelj pevačice.

Svoje razočaranje Severina nije skrivala ni po izlasku iz sudnice, dok je Popović sa svojim advokatom izašao sa osmehom na licu i prijateljima se već na putu za Beograd pohvalio da je od juče ponovo srećan čovek.

"Severina veoma brine kakva će biti konačna odluka suda, jer se nije nadala da će sudija na prvom ročištu dozvoliti Milanu da od ponedeljka može da viđa svog sina i bez njenog nadzora. Stalno je ponavljala da Milan nije strpljiv i staložen i da nije sposoban da se više sati samostalno brine o Aleksandru, a boji se da bi mogao loše da ga vaspitava, jer misli da žene iz okruženja pogrešno vaspitavaju njegovog sina", otkriva pevačicin prijatelj.

Na drugoj strani, Milan Popović je koncentrisan na sudski proces i nastoji da mu se omogući da obavlja svoju roditeljsku dužnost, zasada kako je sud naložio samo u Zagrebu. A posle ovakve odluke na prvom ročištu ubeđen je da nema razloga da sud Severini ne naloži da sina Aleksadra viđa vikendima i praznicima kao što je to činio do polovine jula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs