Zaljubljen do ušiju

Samo želi da je odvede pred oltar: Igor Kojić spreman da promeni veru zbog Severine!

Sve što ona poželi on ispunjava. Zvezde s neba bi joj skinuo, samo da zauvek bude s njom - kaže izvor
Šuška se
19:48h Autor:
Samo želi da je odvede pred oltar: Igor Kojić spreman da promeni veru zbog Severine!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Igor Kojić (28) ispunjava sve želje svoje voljene Severine Vučković (43). Poučen iskustvima njegovih prethodnika, koji su je verili ali je nikada nisu odveli pred oltar, Kebin sin je odlučan u nameri da ode korak dalje. I apsolutno mu ništa ne predstavlja prepreku.

"Igor je toliko zaljubljen u Severinu da ne vidi dalje od nosa. Sve što ona poželi on ispunjava. Zvezde s neba bi joj skinuo, samo da zauvek bude s njom", ispričao je za Blic Kojićev prijatelj, koji kaže da su Seve i Igor već razgovarali o svadbi i da je, budući da nisu iste vere, on spreman na venčanje u katoličkoj crkvi.

"Hteo je i veru da promeni zbog Severine, ali za tim neće biti potrebe pošto to nije uslov ni kod katolika ni kod pravoslavaca. Ipak, venčanje će se desiti u katoličkoj crkvi gde je pevačica krstila sina Aleksandra. Da nema dece, odnosno da njen sin nije kršten kao katolik, mogli bi da se venčaju i u pravoslavnoj crkvi. Naravno, Severina bi na to morala da pristane, a to teško da bi se ikada desilo", kaže izvor.

Kako je naveo, roditelji Kojića podržavaju u svemu, pa i u tome. Njima je sreća dece na prvom mestu, a budući da je Igor pored Seve srećniji nego ikada do sada i oni su zadovoljni.

Želja mog života je ispunjena: Severina trudna?! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs