Zvršen sudski proces

Milan Popović dovodi sina u Srbiju

Srpski biznismen će svog sina viđati kad god poželi i vodiće ga gde poželi
Šuška se
16:18h Autor:
Milan Popović dovodi sina u Srbiju
Foto: Kurir / Dado Đilas

Biznismen Milan Popović presrećan je što svog sina Aleksandra neće viđati vikendom u zagrebačkim hotelu, već će ga voditi gde god poželi.

Srpski biznismen je sa prijateljima u Srbiji slavio završetak sudskog procesa sa Severinom Vučković. Popović svima priča isto, da za njega ovo nije pobeda nad Severinom, već najbolja odluka doneta u interesu njihovog zajedničkog deteta.

"Sledećeg četvrtka mali će s tatom doći u Srbiju. Severina nije dozvolila da ga Milan odmah uzme, ali se on nije uzbuđivao zbog toga. Sada mu je najbitnije da i on ima podjednako pravo na starateljstvo, a ne samo Severina, kako su neki mediji preneli. To što dete živi kod nje ne daje joj pravo da sama odlučuje o sinu. Naprotiv, moraće da konsultuje Milana u vezi sa svim što se tiče malog Aleksandra", rekao je izvor.

Inače, Milana i Severinu čeka novi okršaj na sudu jer je njena advokatica najavila žalbu na presudu po kojoj će pevačica dobijati alimentaciju od 2.000 evra mesečno.

Milan, međutim, smatra da bi eventualna tužba odmah bila odbačena kao neosnovana jer osim toga što će plaćati najveću alimentaciju u Hrvatskoj, Milan je siguran da je svima jasno da alimentacija služi potrebama deteta, a ne bogaćenju majki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs