Borba za Aleksandra

Tužilaštvo odbacilo Severininu prijavu: Milan nije falsifikovao srpski pasoš za sina!

Severina Vučković je hrvatskoj policiji podnela prijavu protiv Milana Popovića za falsifikovanje dečjih dokumenata, što je Tužilaštvo u Vršcu prijavu odbio kao neosnovanu
Vip priča
10:02h Autor:
Tužilaštvo odbacilo Severininu prijavu: Milan nije falsifikovao srpski pasoš za sina!
Foto: Kurir Arhiva

Tužilaštvo u Vršcu odbacilo prijavu da je biznismen Milan Popović falsifikovao dečija dokumenta.

Naime, krajem prošle godine Severina Vučković (42) je hrvatskoj policiji podnela prijavu protiv Milana Popovića (49) za falsifikovanje dečjih dokumenata. Prijava je stigla do srpske policije, a zatim i u Tužilaštvo u Vršcu.

Tužilaštvo u Vršcu je odbacilo prijavu kao neosnovanu, time je pravno dokazano da Milan Popović nije falsifikovao srpski pasoš za sina Aleksandra, koji je u tom trenutku imao i hrvatska dokumenta. Međutim, ovim je potvrđeno i da su optužbe koje su se pojavljivale u medijima prošle godine da je biznismen hteo da otme pevačici sina potpuno neosnovane.

"Milan zbog prijave sedam meseci nije mogao da izvede sina iz Hrvatske, što je biznismenu pravilo velike probleme. Milan odbijanjem ove prijave stiče pravo na odštetu za sve troškove boravka u Hrvatskoj za vreme koje je provodio sa detetom, a tokom koga zbog procesa nije mogao s njim da napusti zemlju. Ti troškovi bi mogli da dostignu sumu od 25.000 evra", rekao je izvor.

Milan već neko vreme sa sinom bez ograničenja prelazi granicu Hrvatske, ali i dalje ne odustaje od borbe da s Aleksandrom provodi više vremena.

Podsetimo, po poslednjoj odluci suda biznismen sa sinom može da provede dva vikenda i dve srede mesečno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs