Finansijski stručnjaci izračunali

Propast najpoznatije starlete: Mesečno gubi milion dolara samo zbog jedne stvari! (FOTO)

Starleta noćima ne spava, neprestano joj se vraćaju slike užasa, koji je proživela i stalno plače
Šuška se
23:16h Autor:
Propast najpoznatije starlete: Mesečno gubi milion dolara samo zbog jedne stvari! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Draga Kim, kad osetiš hladan pištolj na svom vratu, ostaješ sabrana jer je taj trenutak odlučivao o životu ili smrti nas oboje. Nadam se da si bolje", napisao je u otvorenom pismu pariski čuvar kojeg su pljačkaši uz pretnju pištoljem dovukli u hotelski apartman, u kojem je odsela Kim Kardašijan (35). Dodao je da su petorica pljačkaša bili belci između četrdeset i pedeset godina i nisu imali strani naglasak.

Kamere su ih snimile kako beže na biciklima, a policija je pri kraju istrage. Nakon pljačke, uzdrmana starleta vratila se mužu, reperu Kanjeu Vestu (39) u Ameriku, a na aerodromu ih je dočekalo tridesetak pripadnika osiguranja.

Starleta noćima ne spava, neprestano joj se vraćaju slike užasa, koji je proživela i stalno plače. Nakon pljačke, u kojoj su je lopovi vezali plastičnim lisicama i stavili joj samolepljivu traku da ne može da viče, Kim se povukla iz javnog života. Šest dana nije se pojavila na društvenim mrežama, otkazala je sva pojavljivanja na događajima, a finansijski stručnjaci su već izračunali da će Kim svakog meseca da izgubi oko milion dolara.

Nema više golotinje, hvalisanja bogatstvom i skupim putovanjima: Kim je odlučila da promeni život!

Naime, svaki njen post na društvenim mrežama vredi oko 20.000 dolara i to bez sponzorskih ugovora. Kardašijan čak razmišlja da odustane od svog rijaliti šoua jer se više ne želi da se razmeće bogatstvom.

Pokretna reklama za garderobu svog muža: Obula preskupe čizme i pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs