Izgled

Pokretna reklama za garderobu svog muža: Obula preskupe čizme i pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

Od kako se udala za Kanjea, Kim je potpuno promenila svoj način oblačenja. Preko noći je postala pokretna reklama za brend Yeezy
Moda
21:32h Autor:
Pokretna reklama za garderobu svog muža: Obula preskupe čizme i pokrenula lavinu komentara! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Svako ko je pratio život Kim Kardašijan u proteklih osam meseci, zna za njenu ljubav prema spandeksu, kombinezonima, prevelikim jaknama i sportskim komadima kombinovanim sa visokim potpeticama i to sve iz kolekcije njenog supruga Kanje Vesta.

Od kako se udala za Kanjea, Kim je potpuno promenila svoj način oblačenja. Preko noći je postala pokretna reklama za brend Yeezy, pa je iz svog ormara izbacila sve one seksi, uske haljinice u kojima smo je do tada viđali.

Tokom proteklog vikenda Kim se pojavila u novom izdanju i još jednom pokrenula bujicu komentara.

Kad ona poželi da bude dama, to izgleda ovako: Kim Kardašijan, majstor transformacije! (FOTO)

Uska duga haljina, dubok deklote, besprekorna šminka, savršena linija i naravno duboke čizme vredne pravo bogatstvo, bile su njen izbor.

Ali ono o čemu se najviše priča su čizme iz Yeezy kolekcije, modne linije Kanje Vesta, koje koštaju oko 900 evra, piše People.

Kim je poznata po tome što diktira modne stilove, pa je i ovaj put od nakita nosila popularnu čoker ogrlicu na kojoj je napisano ime njenog sina, Sejnta.

Mnogi pričaju o tome da Kanje ne utiče na Kim, već da je to obrnuto, te da će njegova treća kolekcija biti sastavljena isključivo od stvari koje Kim voli da nosi.

Ali zašto da ne, s obzirom da Kanje proda sve ono što Kim bar jednom obuče!

Novi modni promašaj Kim Kardašijan: Ovako nešto do sad nikada nije nosila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs