U potpunom očajanju

Od fanova prosi novac, rasprodaje svoje stvari: Slavni glumac dotakao dno! (FOTO)

Zbog duga na kreditnim karticama i lečenja od HIV-a Čarli Šin je prinuđen na radikalne mere
Šuška se
15:12h Autor:
Od fanova prosi novac, rasprodaje svoje stvari: Slavni glumac dotakao dno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što je 2015. godine priznao da ima HIV, glumcu niko ne želi da da nove uloge, zbog čega je potpuno švorc. Čarli Šin (51) je očajan, pa potpisuje autograme fanovima za novac.

"Jedino zarađuje od pojavljivanja s ostalim televizijskim zvezdama. Plaćaju mu oko 26.000 dolara za sedenje na bini", rekao je njegov bliski prijatelj.

Čim je čuo od čega boluje, hteo da se ubije: Jedna stvar sprečila Čarlija Šina da to uradi! (FOTO)

Glumac, koji je nekad zarađivao 1,8 miliona dolara nedeljno snimajući seriju "Dva i po muškarca", prodaje i svoju vrednu kolekciju. Reč je o prstenu bejzbol legende Bejba Ruta sa Svetskog prvenstva iz 1927. i njegov ugovor za New York Yankees iz 1919.

"Uživao sam u ovim neverovatnim predmetima više od dve decenije i došlo je vreme da ih neko drugi dobije", istakao je Šin i dodao da je bilo koji novac za njih odličan i dobrodošao. Iako prsten vredi skoro 3 miliona dolara, glumac će dobiti malo više od 460.000 dolara. Njegov prijatelj kaže da mu teško pada što ih prodaje.

"Rutov prsten mu znači sve. Nekad nam se hvalio njime i rekao da ge neće prodati koliko god bio švorc", ispričao je Šinov prijatelj.

Glumac je godinama skupljao dragocene bejzbol suvenire i većinu kolekcije je već prodao. Šin je objasnio da su njegova primanja pala na bednih 88.000 dolara mesečno zbog duga na kreditnim karticama i lečenja od HIV-a koje zdravstveno osiguranje ne pokriva.

Jedna htela gola da mu pleše u krilu, s drugom pio do besvesti: Burni ispadi Čarlija Šina! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs