Pokradena zvezda

Incident u hotelskoj sobi: Pink Panteri opljačkali Kim Kardašijan?

Ukrali su kutiju s nakitom vrednim 6,7 miliona dolara i prsten od 4,5 miliona dolara
Vesti
12:40h Autor:
Incident u hotelskoj sobi: Pink Panteri opljačkali Kim Kardašijan?
Foto: Profimedia

Policija sumnja da su pripadnici bande "Pink Panter" opljačkali američku rijaliti zvezdu Kim Kardašijan i ukrali joj nakit u vrednosti 11,2 miliona dolara, objavio je danas "Dejli mejl".

Pretpostavlja se da ta balkanska banda, koja je naziv dobila po filmu "Pink Panter" s Piterom Selersom u glavnoj ulozi inspektora Kluzoa, ima oko 200 članova, kao i da su u periodu od 1995. do 2005. godine izveli 300 pljački i ukrali nakit u vrednosti od oko 280 miliona funti.

Mediji zasad različito navode koliko je ljudi opljačkalo Kardašijan, jedini kažu da ih je bilo dvojica, drugi petorica.Oni su prerušeni u policajce upali u Parizu u sobu Kardašijan, i uperili u nju pištolj. Ona je bila u luksuznoj rezidenciji u centru Pariza tokom Nedelje mode.

Pljačkaši su vezali Kardašijan i zatvorili je u kupatilo.

Ukrali su kutiju s nakitom vrednim 6,7 miliona dolara i prsten od 4,5 miliona dolara.

Policija je privela fotografa koji je uspeo da priđe Kim Kardašijan i njenoj porodici tokom večere u jednom pariskom restoranu.

Američka TV zvezda, koja se u francuskoj prestonici nalazi kako bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode "veoma je potresena, ali nije povređena u incidentu", navode američki mediji.

Čim je doznao vest o pljački, njen suprug reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u Njujorku, izvinio se publici i naveo da je reč o "porodičnoj situaciji", a zatim je napustio binu.

Kako prenose mediji, Kardašijan je napustila Pariz.

Opljačkao banku da bi pobegao od žene: Radije ću u zatvor nego kući!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs