Pogledajte

Eli Sab na Nedelji mode u Parizu: Disko glamur, kolekcija puna boja i detalja! (FOTO)

Odevene u fluidne, lepršave haljine u mastiloljubičastoj, šerbet narandžastoj i teget nijansi sa svetlucavim, metalik prorezima i tilom, devojke su pokazale svoja seksi, opasna tela
Moda
20:00h Autor:
Eli Sab na Nedelji mode u Parizu: Disko glamur, kolekcija puna boja i detalja! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 14 Foto: Reuters

Dok se većina modnih kuća u prolećnim kolekcijama mahom inspirisala devedesetim (i mrvičicom osamdesetim), nedavno smo bili svedoci potpune "histerije" za popularnim 70-im: hipi, boho, pank-rok, muška odela ( ali neverovatno seksi) koja su bila krojena za neku novu Bjanku Džeger, piše Elle.rs.

Baš tim sedamdesetim, vodio se i Eli Sab za svoju proleće / leto 2017. kolekciju, samo što je on ovoga puta bio inspirisan glamuroznim momentima - prikazavši jednu disko glam kolekciju prepunu boja, desena i svetlucavih detalja. Kao neka svetlucava duga da je pala na piste Fešn vika u Parizu.

Stela Mekartni na Nedelji mode u Parizu: Sportska i mladalačka kolekcija! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Moćne kreacije ponele su jednako glamurozne dame — Džidži Hadid, Karli Klos, Hejli Baldvin koje su izgledale spremne za neki plesni podijum, praćene najnovijim hitom The Weekenda, singlom "Starboy".

Odevene u fluidne, lepršave haljine u mastiloljubičastoj, šerbet narandžastoj i teget nijansi sa svetlucavim, metalik prorezima i tilom, devojke su pokazale svoja seksi, opasna tela, te nesumnjamo da ćemo poznate dame viđati u Sabovim haljinama na raznim after parti žurkama.

Pogledajte u galeriji ispod teksta šta nam Eli Sab predlaže za sledeću sezonu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs