Zadaje im glavobolje

Razuzdana Obamina ćerka: Zbog Malije prva američka porodica nema mira! (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem Obamina starija ćerka puši sumnjivi smotuljak, a strani mediji su se tada raspisali da je najverovatnije reč o marihuani, Malija se opet našla u centru skandala
Šuška se
21:38h Autor:
Razuzdana Obamina ćerka: Zbog Malije prva američka porodica nema mira! (FOTO)
Foto: AP / Susan Walsh

Malija Obama, ćerka američkog predsednika Baraka Obame, pre nego što upiše Harvard odlučila je da pauzira godinu i da uživa u životu.

Samo nekoliko dana nakon što je objavljen snimak na kojem Obamina starija ćerka puši sumnjivi smotuljak, a strani mediji su se tada raspisali da je najverovatnije reč o marihuani, Malija se opet našla u centru skandala.

Nova kuća porodice Obama: Raspametiće vas njena unutrašnjost! (FOTO, VIDEO)

Foto: Reuters / Joshua Roberts
Foto: Reuters / Joshua Roberts

Porodica Obama trenutno boravi u Masačusetsu na letnjem odmoru poslednji put kao "prva porodica", a Malija se izgleda potpuno opustila. Naime, prošle nedelje je bila jedna od gošći na ludoj žurci u Vest Tizburiju koji je prekinula policija zbog pritužbi na buku, a Maliju je u predsedničku rezidenciju ispratila tajna služba, piše Boston Herald.

Policija je odbila da potvrdi da je na žurci bila i predsednikova ćerka pozivajući se na nacionalnu sigurnost. Međutim, potvrdili su da su odgovorili na pritužbe na buku i da su okupljene na zabavi upozorili na ponašanje, kao što su to učinili i još mnogo puta ove godine.

"Rekli smo im da se upute svojim domovima i to su i učinili", dodali su iz policije.

Brak koji je obećavao završio se skandalom: Buran život kraljičinog sina Endrjua! (FOTO)

Foto: AP / Evan Vucci
Foto: AP / Evan Vucci
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs