Prelomni trenutak

Iako ponižen pred celim svetom, svi su oduševljeno gledali u njega: Razlog? Očigledan! (FOTO)

Kada je na upravo završenim Olimpijskim igrama u Riju nae red došlo predstavljanje Kraljevine Tonge, oči su bile uperene samo u njega
Vip priča
03:18h Autor:
Iako ponižen pred celim svetom, svi su oduševljeno gledali u njega: Razlog? Očigledan! (FOTO)
Foto: Instagram / Adrianalima

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, na kojima je u proteklih 17 dana nastupilo više od 11.500 sportista u 28 sportova, svečano su zatvorene ceremonijom pred 50.000 gledalaca na stadionu Marakana.

Foto: Reuters / Stoyan Nenov
Foto: Reuters / Stoyan Nenov

I baš kao što je to bilo na otvaranju, nauljeni olimpijac je mamio uzdahe i na zatvaranju još jednih Olimpijskih igara. Reč je o 32-godišnjem mišićavom tekvondisti Piti Taufatofui.

Proteran iz zemlje jer je prelep: Arapin koji je zaludeo žene širom sveta! (FOTO)

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on Jun 27, 2016 at 4:22pm PDT

Iako se u svojoj kategoriji nije proslavio, pet minuta slave dobio je opet na zatvaranju igara. Pita je izgubio svoj prvi i jedini meč protiv Sadžada Mardanija iz Irana 16 – 1.

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on Apr 30, 2016 at 6:27pm PDT

"Mislio sam da sam najbolji na svetu, ali izgleda da nije tako. Izgubio sam svoj prvi meč i to prilično brzo", rekao je Pita za Business Insider. Meč je trajao svega šest minuta, ali kako kaže, to je bilo najsrećnijih 6 minuta u njegovom životu.

Gluv od rođenja, odrastao bez oca: Teška životna priča seksi manekena za kojim žene lude! (FOTO)

A photo posted by Pita Taufatofua (@pita_tofua) on Jul 30, 2016 at 6:46pm PDT

Podsetimo na trenutak kada je svet saznao za zgodnog sportistu. Naime, kada je na red došlo predstavljanje Kraljevine Tonge, oči su bile uperene samo u njega.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Aug 8, 2016 at 4:52am PDT

Svet kao da je stao kada se se pred kamerama pojavio u tradicionalnom kostimu, nauljen i go do pasa, a u mišićavim rukama ponosno je držao zastavu svoje zemlje.

Od stidljivog dečaka do velikog švalera: Životna priča Dejvida Bekama! (FOTO)

Pita je visok 1,91 metar, rođen je u Australiji, ali je odrastao u Tongi, odakle mu je otac. Danas živi u australijskom gradu Brisbejnu, gde trenira 6 sati dnevno, a istovremeno radi i na sticanju magistrature iz inženjerstva. Od 18. godine Pita se aktivno bavi i manekenstvom, a brine se i za napuštenu decu, koju često trenira i uči životnim vrednostima.

Ni izgled, ni bogatstvo: Zbog ovoga je Kristijano Ronaldo neodoljiv ženama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs