Navodna tehnička greška

Kejt Midlton izbrisana iz kraljevske porodice: Fanovi šokirani, Bakingemska palata priznala!

Prethodna tri meseca obožavaoci lepe vojvotkinje uopšte nisu znali na kojim će zvaničnim dešavanjima da prisustvuje Kejt Midlton
Šuška se 28.06.2016. - 20:46h Autor: Stil
Foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Kao da nije bilo dovoljno što su mnogi kritikovali Kejt Midlton da je lenja i da ne radi dovoljno, već je dodatna muka vojvotkinje od Kembridža došla baš iz Bakingemske palate. Naime, njeno ime nije se našlo na spisku članova kraljevske porodice na zvaničnom sajtu slavne monarhije, piše Daily Mail!

 

Nakon skupog redizajna sajta u aprilu, Kejtinog imena nigde nije bilo zbog, kako je navedeno, "tehničkih problema". To je automatski značilo da njeni poštovaoci nisu bili u mogućnosti da prisustvuju javnim događajima na kojima je bila i lepa vojvotkinja, niti da vide njene planirane obaveze.

 

Vest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Hari i Kejt Midlton u tajnoj vezi? (FOTO)

 

Foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne
Foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Posle mnogobrojnih pritužbi Kejtinih obožavalaca na ovu grešku putem Tvitera i zvaničnih ustanova u poslednja dva meseca, situacija se tek sada promenila. Kao so na ranu, stranica je sve vreme prikazivala dešavanja na kojima je planirano da se pojave manje bitni članovi porodice, poput princa Majkla od Kenta i njegove supruge.

 

Iz Bakingemske palate priznali su da im je trebalo skoro tri meseca da na sajt vrate ime vojvotkinje od Kembridža među ostale pripadnike britanske monarhije.

 

Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom! (VIDEO)

 

Foto: Reuters / Pool
Foto: Reuters / Pool

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...