Ono kad ti je baka najznačajniji monarh

Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom! (VIDEO)

Da li je Elizabeti zasmetala Vilijamova opuštenost kada je zvanični protokol u pitanju, ili možda to što je zajedno sa malim Džordžom ukrao svu pažnju, zna samo ona
Šuška se
21:06h Autor:
Ne sme da pisne od kraljice: Elizabeta se drala na Vilijama pred celim svetom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

On je oženjeni 33-godišnji otac dvoje dece, sa ozbiljnim poslom pilota helikoptera hitne pomoći. A da i ne spominjemo da je budući britanski kralj.

Pa, ipak, princ Vilijam je dokazao da nikada niste prestari da vas vaša baka grdi i to u njegovom slučaju prošlog vikenda na balkonu Bakingemske palate pred desetinama hiljada okupljenih poštovalaca, kao i milionskom publikom koja je uživo pratila proslavu 90. rođendana kraljice Elizabete.

Tom prilikom, članovi britanske kraljevske porodice okupili su se na čuvenoj terasi kako bi posmatrali nadletanje aviona tokom parade u čast vremešne vladarke. U jednom momentu princ Vilijam je čučnuo kraj svog sina Džordža, što se njegovoj baki nije dopalo, pa mu je pokazala rukom da se podigne, piše Daily Mail.

Narugali se kraljici Elizabeti: Evo zašto se ceo svet smeje britanskoj vladarki! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Detaljan pregled snimka pokazuje da mu je Elizabeta i oštro rekla da ustane, za slučaj da nije shvatio njenu gestikulaciju.

Vilijam ju je momentalno poslušao bez pogovora, čime je podvrgnut podsmehu jer i sa 33 godine ne sme da "pisne" od svoje bake. Da li je Elizabeti zasmetala Vilijamova opuštenost kada je zvanični protokol u pitanju, ili možda to što je zajedno sa malim Džordžom ukrao svu pažnju, zna samo ona. Elem, Vilijamu nije bilo pravo zbog svega što je doživeo, pa se samo pognute glave pridigao i stajao na terasi sa ozbiljnijim izrazom lica.

Svađe na pomolu: Zbog jedne stvari nema mira u braku princa Vilijama i Kejt Midlton!

Kako je izgledala ta scena pogledajte na snimku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs