Rat među uskoro bivšim supružnicima se nastavlja

Džoni Dep u suzama: Procurele poruke njegovog asistenta i bivše supruge!

Džoni ti je sad poslao poruku, žao mu je što te udario. Sedi na krevetu i plače. On je kao izgubljeni dečak, napisao je njegov asistent
Šuška se
13:56h Autor:
Džoni Dep u suzama: Procurele poruke njegovog asistenta i bivše supruge!
Foto: AP / Jordan Strauss

Nakon 15 meseci braka glumica Amber Herd (30) zatražila je razvod od Džonija Depa (52), a zahtev je podnela zbog navodnog fizičkog maltretiranja. Sada je Depov asistent odlučio da objavi SMS-ove stare dve godine.

"Ovo nije prvi put. Mir traje tri meseca, a onda opet sve eskalira. On se ni ne seća šta mi je uradio, a ja s time moram da živim", uzvratila mu je Herd.

Asistent joj je odgovorio da Dep želi da se popravi i da zna da je van kontrole, a ona mu je odgovorila da ne zna kako će da trpi udarce.

Mrzi ga ceo Holivud: U inat svima šeta 35 godina mlađu devojku! (FOTO)

AP / Richard Vogel
AP / Richard Vogel

"Džoni ti je sad poslao poruku, žao mu je što te udario. Sedi na krevetu i plače. On je kao izgubljeni dečak", napisao je navodno glumčev asistent u poruci koju je poslao Amber.

Da li su poruke samo dobar spin, još se ne zna, a objavio ih je portal Entertainment Tonight.

Depova porodica optužuje Amber optužuje da je u brak ušla iz pohlepe i da želi što više da opelješi dve milijarde dolara "teškog" glumca. Dep je dobio zabranu prilaska, a ispitaće ga i policija. Herd se na sudu zaklela da bivšeg ne želi da uništi i da ga još voli.

Titula zavodnika pod znakom pitanja: Šta se desilo slavnom lepotanu?! (FOTO)

Reuters / Mario Anzuoni
Reuters / Mario Anzuoni
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs