Šokantne tvrdnje

Pravi razlog razvoda Džonija Depa: Amber Herd u modricama! (FOTO)

Glumica tvrdi da je fotografija koju je priložila na sudu napravljena nedugo nakon što joj je, prema njenim rečima, Dep bacio svoj Ajfon u glavu
Šuška se
17:04h Autor:
Pravi razlog razvoda Džonija Depa: Amber Herd u modricama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Amber Herd (30) je zatražila privremenu zabranu prilaska za Džonija Depa jer tvrdi da je žrtva porodičnog nasilja, prenosi TMZ.

Glumica je u ponedeljak predala papire za razvod od poznatog glumca, a kada je u petak na sud došla s advokatom i zatražila privremenu zabranu prilaska za Depa ponela je fotografije koje prema svemu sudeći dokazuju da joj je 52-godišnji glumac naneo fizički bol.

Titula zavodnika pod znakom pitanja: Šta se desilo slavnom lepotanu?! (FOTO)

Herd tvrdi da je fotografija koju je priložila, a koju su objavili TMZ i People, napravljena nedugo nakon što joj je, prema njenim rečima Dep bacio svoj Ajfon u glavu.

Herd takođe navodi da je tokom navodnog napada Dep razbijao stvari po kući dok je ona bila na telefonu i kada ju je zgrabio da je rekla osobi s kojom je pričala da nazove policiju. Kada je policija došla, Dep je napustio mesto sukoba, a policija je napravila izveštaj.

Herd je rekla da joj je Dep nakon navodnog napada ponudio novac da ćuti, ali ona je u ponedeljak predala papire za razvod. Glumica je dodala da poseduje video snimak jednog od njegovih napada. Prema TMZ-u, Herd je odbila da da izjavu o navodnom porodičnom nasilju, a policija joj je rekla da će Dep biti uhapšen u slučaju da se predomisli.

Bez stida, nije krila suze: Evo šta je rasplakalo Kamilu Parker! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs