Britanska zvezda otkriva tajnu svog izgleda

Kara Delevinj: Mršava sam zbog stresa

Bogata naslednica i mlada modna ikona otkrila je da pored toga što dosta jede, stres čini svoje, pa je zbog toga njena figura tako vitka
Šuška se
19:00h
Kara Delevinj: Mršava sam zbog stresa
Foto: AP

Trenutno jedna od najtraženijih manekenki Kara Delevinj (Cara Delevingne) kojoj je tek 20 godina, iza sebe ima karijeru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge manekenke. I ne samo to. Mlada Kara je uspela da dostigne status superstara, te je paparaci prate na svakom koraku, a zvezda je svih nedelja mode, crvenih tepiha i naravno, noćnih klubova. Otkriva šta je glavni "krivac" za njenu vitku figuru.

"U teretanu jako retko idem, bila sam možda dva puta u posljednjih šest meseci. Vitka linija je od stresa. Dosta jedem kako bih imala energije, ali stres čini svoje", rekla je manekenka.

Kara je, takođe, izjavila kako slava ima dve strane medalje. "Da li volim slavu? Volim, donela mi je veliku popularnost i uspeh u karijeri, ali ima i loših strana. Privatnost za vas više ne postoji. Nije toliko stvar više za vas same, koliko to sve utiče i na vašu porodicu i prijatelje".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs