Zgodna plavuša intimno

Tanja Živanović: Kristijan Golubović i ja se ludo volimo

Mlada košarašica Šumadije negira raskid i otkriva detalje veze koja, kako kaže, traje od pre Kristjanovog odlaska u zatvor
Šuška se
15:28h Autor:
Tanja Živanović: Kristijan Golubović i ja se ludo volimo
Foto: Kurir

Mlada Kraljevčanka koja odnedavno igra zaprvoligaški košarkaški tim Šumadija iz Kragujevca kaže da ne zna ko plasira priče o raskidu sa Aleksandrom Kristijanom Golubovićem (43), koje su počele da kruže kada nije došla na njegovo suđenje u beogradsku Palatu pravde.

“Nije tačno da sam ostavila Kristijana. Nas dvoje smo i dalje zajedno, i dalje se ludo volimo. Jedva čekam da izađe i dođe na moju utakmicu”, kaže košarkašica Tatjana Tanja Živanović (23).

Ona nepojavljivanje na suđenjima objašnjava zahtevnom profesijom.

“Ne mogu da stignem na suđenja jer imam treninge i utakmice, pa često putujem, i to je razlog što me nema u sudu. Međutim, ja se sa Kristijanom redovno dopisujem, u kontaktu sam sa njegovom majkom i prijateljima, tako da nema govora da smo prekinuli vezu. Ne mogu da ga viđam u zatvoru jer nisam njegova supruga i verenica, pa je to zasad vid komunikacije”, kaže Kristijanova devojka.

Ona naglašava da jedva čeka da Kristijan izađe iz zatvora, u kojem se nalazi od 16. januara 2010. godine.

“Pritvor mu je produžen jer je imao sukob sa Milom (Đuraškovićem) iz Nibensa. Sada je u sobi sa Fidom (Brankom Filipovićem, optuženim za pokušaj ubistva košarkaša Predraga Danilovića). Sa njim trenira, skida kilograme”, otkriva Tatjana, koja je prvi put primećena na suđenju Goluboviću u februaru ove godine, kada je poznatog pritvorenika bodrila iz publike tokom njegovog suđenja za trgovinu narkoticima.

Atraktivna sportistkinja i Golubović bili su u vezi i dok je on bio u braku sa Suzanom Golubović (33), zamenicom direktora Fokus radija.

"Kristijan je već tada hteo da se razvede, brak sa Suzanom mu je bio u krizi. Ona se u to vreme odselila iz Kristijanove kuće, tako da nisam kriva za njihov razvod. Mi smo bili u vezi godinu dana pre nego što je uhapšen. Pojavljivali smo se u javnosti kao i svaki drugi normalan par" izjavila je zimus za medije atraktivna košarkašica, koja je tada otkrila da se sa Kristijanom upoznala na boks meču u Sportskom centru Šumice i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljem. Ona je tada igrala za KK Voždovac, a on je postao, kako kaže, jedan od najvernijih navijača.

Dugogodišnja članica reprezentacije bila je evropski prvak sa mladom reprezentacijom i osvajač je mnogih medalja na balkanskim prvenstvima. U dosadašnjoj košarkaškoj karijeri igrala je u Kraljevu, Kovinu, Voždovcu, Vrbasu, a sada u KK Šumadija u Kragujevcu. Pored košarke, Tatjana voli tetoviranje, na koje ju je navukao Kristijan. Imasedam tetovaža, a jednu na grudima, krilatog lava, posvetila je upravo Kristijanu. Visoka je 190 centimetara, dok njen dečko beži za celih 5 centimetara visine. Atraktivna plavuša je javno progovorila o njihovoj vezi i navodnim raskidima, naglašavajući da nije kriva za njegov razvod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs