U SRBIJU STIŽE BEZ MALOG ALEKSANDRA

Severina strahuje za sina!

Popularna pevačica neće dovoditi sina u Srbiju jer strahuje šta bi Milan Popović, dečakov otac, mogao da uradi
Šuška se 09.09.2013. - 09:20h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Severina stiže u Srbiju, ali s njom neće biti njen sin. Hrvatska pevačica 20. septembra dolazi u Bački Petrovac, gde će pevati na zatvaranju akva-parka Petrolend. Ona u Srbiju, za razliku od prethodnih puta, stiže bez sedamnaestomesečnog Aleksandra.

 


Do sada je sina vodila svuda sa sobom, čak i na nastupe, zbog čega ju je Milan javno kritikovao, ali će ga ovoga puta ostaviti u Hrvatskoj. A sve zbog toga što strahuje da bi njen bivši verenik Milan Popović, s kojim vodi borbu za starateljstvo nad sinom, mogao da traži od nadležnih organa da zadrži Aleksandra u Beogradu.

 

Zbog toga je ona preduzela sve mere opreza, pa bebu neće dovoditi na teritoriju naše zemlje. Milan se nadao da će konačno uspeti da vidi svog naslednika, ali su njegove nada pale u vodu.

 

"Severina Aleksandra neće dovesti u Srbiju zbog cele situacije sa strateljstvom. Ona strahuje da bi Milan mogao da se pojavi sa socijalnim radnicima i advokatima i da insistira da vidi sina, što ona ne želi. U Bački Petrovac dolazi samo s menadžerom Tomicom Petrovićem, a iz njenog tima je zahtevano da obezbeđenje bude pojačano", govori dobro obavešten izvor.

 

Pevačica u Vojvodinu stiže pravo iz Hrvatske, a tamo se vraća odmah posle nastupa. U Srbiji ne planira duže da se zadržava. Nju će u Zagrebu čekati sin, kojeg će čuvati dadilja.

 

Milan Popović je očajan zbog cele situacije. Teško podnosi razdvojenost od sina i to što ga nije video više od dva meseca. Oni koji ga poznaju tvrde da se povukao u sebe i iz stana skoro da i ne silazi, čak ni u svoj kafić na kafu, kao obično, a komunicira samo s advokatima. Upućeni u celu priču tvrde i da je bio na razgovoru s psihologom kako bi mu pomogao da što lakše prebrodi krizu.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...