Traumatično iskustvo

Najteži period Indire Radić: Moj život bio je pun suza, tuge, bola, htela sam da umrem!

Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac, otkrila je pevačica
Vip priča 02.11.2016. - 22:20h Autor: Kurir
Foto: Instagram / Radicindira

Čuvena pevačica Indira Radić ima sjajan odnos sa svojim sinom Severinom, koji je i njen muzički producent. Ipak, u njihovom životu nije uvek sve bilo obojeno srećom i osmehom.

 

Činjenica da je svoju karijeru potpuno prepustila sinu govori koliko Indira veruje svom nasledniku. Pevačica je u intervjuu za Kurir otkrila nekoliko da su veoma bliski i kao majka i sin, i kao prijatelji, i kao poslovni saradnici, a njihov odnos je veoma snažan. Nisu uspeli da ga raskinu ni najveći životni izazovi, kao kada je Indiri njen bivši suprug uzeo sina.

 

"Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam", objašnjava Indira.

 

Indira Radić se pohvalila snajkom: Fotografija načisto zbunila javnost! (FOTO)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...