Ne prestaju da iznenađuju

Porodica Kardašijan: Mala tajna iz života Nort Vest

Iako su dobili devojčicu, poznata starleta i reper ne žele malenu Nort da oblače u ružičasto, čak u obzir ne dolazi ni jedna druga boja osim crne, bele i krem
Šuška se
21:10h Autor:
Porodica Kardašijan: Mala tajna iz života Nort Vest
Foto: Twitter

Kim Kardašijan (Kim Kardashian) i Kanje Vest (Kanye West) su, prema mišljenju mnogih, zaista poseban par. Nakon što su postali roditelji malene Nort Vest (North West), dugo im je trebalo da uopšte pokažu javnosti kako izgleda njihova kćerkica. Poznati reper je fotografiju ekskluzivno javnosti predstavio u emisiji Kris Džener (Kris Jenner), majke Kim.

E sad, kad je javnost već videla malenu Nort, počinju da izlaze i neki detalji o njenim prvim mesecima života. Pa, tako je procureo podatak da novopečeni roditelji svoju devojčicu ne žele da oblače u ružičasto. Ali ne samo to, oni, naime, ne žele uopšte da vide boje na njoj.

"Nort ne oblače odela ni u jednoj drugoj boji osim crne, bele i krem. Njen ormar je prepun skupe odeće. Fendi, Bonpoint, Lanvin, Giuseppe Zanotti dečje cipelice, Dolce & Gabbana, Hermès. Ima sve to", otkrio je izvor blizak porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs