Počinje snimanje

Monika Beluči u Trebinju (FOTO)

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica i slavna italijanska glumica Monika Beluči održaće večeras u Trebinju konferenciju za novinare povodom novog Kusturičinog filma Na mlečnom putu, čije je snimanje počelo u junu u okolini Trebinja
Šuška se
10:04h Autor:
Monika Beluči u Trebinju (FOTO)
Foto: Kurir

Za film Na mlečnom putu scenario su pisali Emir Kusturica i njegova kćerka Dunja Kusturica, a osim rediteljskog posla, uz Moniku Beluči (Monica Bellucci), u ovom filmu Kusturica glumi i glavnu mušku ulogu.

Film je tematski podeljen u tri dela - priče o zmiji, o ljubavi i o monaštvu.

Kusturica je ranije rekao da će film govoriti o svevremenskoj temi - temi dobrote, odnosno da, ako ne bude dobrote, jednog dana neće imati šta da okreće zemljinu osu.

Glavnu žensku ulogu u filmu igra glumica Monika Beluči, a značajnu ulogu imaće i srpska glumica Sloboda Mićalović.

Premijera filma biće u Kanu, u maju naredne godine.

Za glumicu je spreman apartman u trebinjskom hotelu Platani, gde su specijalno pripremljene razne đakonije - tvrdoško vino, hercegovački sir, med, grožđe i smokve, sve ono po čemu je Hercegovina poznata.

Proslavljeni srpski režiser i slavna italijanska glumica održaće večeras u Trebinju konferenciju za novinare povodom novog Kusturičinog filma Na mlečnom putu, čije je snimanje počelo u junu u okolini Trebinja. Konferencija će biti održana u 20.00 časova u hotelu Platani u Trebinju.

Monika Beluči je prvi put u Republici Srpskoj boravila u februaru, kada je u Banjaluci, a na proputovanju za Mokru Goru i filmski festival Kustendorf, primio predsednik Srpske Milorad Dodik.

Monika Beluči je tada posetila i Andrićgrad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs