Netrpeljivost ne jenjava

Dženifer Aniston otkazala let kada je saznala da je u istom avionu sa Anđelinom Džoli

Nakon velike rođendanske žurke verenika Džastina Terua, Džen se uputila u London kako bi mogla da promoviše svoj novi film. Međutim, baš taj dan i za baš taj let je imala kartu i Anđelina Džoli
Šuška se
08:52h Autor:
Dženifer Aniston otkazala let kada je saznala da je u istom avionu sa Anđelinom Džoli
Foto: Reuters

Netrpeljivosti između dve slavne glumice, Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) i Anđeline Džoli (Angeline Jolie) i dalje nema kraja.

Voziti se sa ženom bivšeg muža u istom avionu? Ako pitate Dženifer, to je situacija koja se svakako mora izbeći. Naime, nakon velike rođendanske žurke verenika Džastina Terua (Justina Therouxa), Džen se uputila u London kako bi mogla da promoviše svoj novi film. Međutim, baš taj dan i za baš taj let je imala kartu i Anđelina Džoli.

Kako tvrdi upućeni izvor američkih medija, tim slavne Dženifer reagovao je brzo, te su odmah nakon informacije o letu njene suparnice, otkazali put i dogovorili za drugi dan.

Nakon što ju je Bred Pit (Brad Pitt) ostavio zbog Anđeline koju je upoznao na snimanju filma Gospodin i Gospođa Smit, oko slavne trojke se i dalje šuška. Iako i Džen i Bred već imaju ozbiljne dugogodišnje veze, zanimanje oko njihove zajedničke prošlosti ne jenjava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs