Uzorna mama za holivudske standarde

Britni Spirs: Spiskala sam 7 miliona, ali i dalje kupujem na rasprodajama

Iako je bila na ivici bankrota pevačica koju sve ređe viđamo na stranicama tabloida je sa godinama naučila kako se troši novac
Šuška se
07:04h
Britni Spirs: Spiskala sam 7 miliona, ali i dalje kupujem na rasprodajama
Foto: Reuter

Pop pevačica Britni Spirs (Britney Spears) je prošle godine zaradila više od 10 miliona dolara, ali i dalje uživa u jeftinim kupovinama. Njen najveći fetiš je manikir, za koji izdvaja 500 dolara, dok je na božićno osvetljenje dala 3.400 dolara.

Iako skoro 7 miliona, koliko je pevačica navodno potrošila zvuči mnogo, u svetu bogatih i slavnih ova cifra nije velika. Posebno ako znamo da je na odeću potrošila samo 33.959 dolara, što je za neke od dama iz šou biznisa cifra koju premaše jednim pojavljivanjem na crvenom tepihu.

Takođe, Britni izdržava oca deteta njene mlađe sestre, Džejmi Lin (Jamie Lynn), a donedavno je plaćala i izdržavanje bišem mužu, koji se nedavno oženio, te više neće živeti na leđima Spirsove.

Koliko je ukupno neto bogatstvo zvezde koja pre samo nekoliko godina bila pred bakrotom, ne zna se sa sigurnošću, ali je dovoljno reći da je na poslednjoj turneji zaradila 68 miliona, a od ugovora sa X Faktorom “samo” 15.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs