Iskren

Vensan Kasel: Žene istinski vole samo svoju decu

Jedno vreme sam sve mešao. Čim bih stekao prijateljicu, morao sam da spavam s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica bila je moja žena. Ona je uostalom i dalje moja prijateljica", zaključio je Kasel
Šuška se
00:44h Autor:
Vensan Kasel: Žene istinski vole samo svoju decu
Foto: AP

Francuski glumac Vensan Kasel ponovo je progovorio o razvodu sa Monikom Beluči. Ovog puta je bio nešto ciničniji nego obično, navodeći da žene vole samo svoju decu.

"Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu", rekao je 47-godišnji glumac u intervjuu za modni magazin Mari Kler.

"To kažem bez ljubomore. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih", kazao je Kasel.

Francuski glumac ne zamera svojoj bivšoj supruzi s kojom je ostao u odličnim odnosima i s kojom će uskoro ponovo naći na filmu.

On čak tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

"Jedno vreme sam sve mešao. Čim bih stekao prijateljicu, morao sam da spavam s njom. Kasnije sam se oženio i moja jedina prijateljica bila je moja žena. Ona je uostalom i dalje moja prijateljica", zaključio je Kasel.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs