Na dodeli Oskara

Antiheroj Sapajdermen: Odbio nastup sa dečakom obolelim od leukemije

Endru Garfild, aktuelni Spajdermen, odjurio je sa scene i odbio da održi kratak govor na dodeli Oskara sa petogodišnjim dečakom jer mu se nije svideo tekst
Šuška se
10:36h Autor:
Antiheroj Sapajdermen: Odbio nastup sa dečakom obolelim od leukemije
Foto: AP

Akutuelni Spajdermen, glumac Endru Garfild, odbio je da održi kratak govor na dodeli Oskara sa Majlsom Skotom koji boluje od leukemije, jer mu se nije dopao njegov tekst.

Endru Garfild trebalo je da održi kratak govor na dodeli Oskara sa dečakom Majlsom Skotom koji je oboleo od leukemije, međutim nakon što mu nisu dozvolili da promeni tekst, on je odbio da nastupi.

Petogodišnji Majls Skot dospeo je prošle godine na naslovne strane časopisa kao BatKid, dete koje je spasilo Gotam Siti od zlikovaca. Bila je to akcija fondacije Make a wish kojom su Majlsu, obolelom od leukemije, ispunili želju da na jedan dan uđe u cipele svog omiljenog heroja, Betmana.

Tako je i na dodeli Oskara, Spajdermen Endru Garfild, trebalo da izvede dečaka na binu i da ga imenuje sledećim superherojem sveta, međutim glumac je na sred probe odlučio da mu se tekst ne sviđa pa tako napustio scenu.

Sve ovo se odigralo samo dan pred sam nastup, što je jako potreslo dečaka kao i njegove roditelje.

- Odbio je scenario i izmislio svoje rečenice. Producenti su smatrali kako te rečenice nisu primerene. Garfild je pobesnio i odjurio sa bine. Majls i njegova porodica bili su na probi i to ih je sve jako rastužilo. Zadnje što su hteli je da vide dečaka razočaranog – rekao je izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs