Najveći ljubavni trougao u istoriji Amerike

Otkriveno: Merilin Monro priznala Džeki vezu sa Džonom Kenedijem

Danas se obležava 51. godina od smrti seksi plavuše. Njen život i veza sa tadašnjim američkim predsednikom i dalje su među omiljenim temama kako istoričara, tako i medija
Šuška se
08:56h
Otkriveno: Merilin Monro priznala Džeki vezu sa Džonom Kenedijem
Foto: AP

Nova knjiga, pod nazivom Nekoliko neprocenjivih dana: Poslednja godina Džeka i Džeki (These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie), otkriva da je Merilin Monro (Marilyn Monroe) zvala Džeki Kenedi (Jackie Kennedy) i rekla joj da je u vezi sa Džonom Kenedijem (John F. Kennedy), kao i da želi da postane njegova druga supruga. Džeki joj je navodno hladno odgovorila: "U redu, ja ću se iseliti, a tebi će ostati on i svi problemi."

Eksplozivna knjiga navodi da je Džeki Kenedi, kasnije Onazis, znala za afere svog supruga, tadašnjeg predsednika, ali da je ćutala sve dok je bio dobar prema njoj i nije je javno ponižavao. Takođe, Džeki je jako nervirala afera sa Merilin jer je znala mnogo pre poziva, da lepa glumica želi da postane prva dama SAD-a.

Džeki je pravdala varanje svog supruga jer se osećala kao da ne ume da mu usliši sve želje u krevetu, ali je afera sa Merilin pogodila jer je njen suprug navodno imao nameru da je napusti i ode u naručje najpoznatije platinaste plavuše.

Knjiga takođe navodi da je Kenedi bio zavisnik od tableta, kao i da mu je lekar prepisivao steroide sa amfetaminima. Džeki se plašila za zdravlje muža, jer je isti doktor doveo do ludila nekoliko neimenovanih poznatih imena svetskog džet seta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs