Prvi taktovi nakon sudbonosnog DA

Pesme uz koje su poznati stali na ludi kamen

Nakon sudbonosnog da, sledi prvi ples novopečenih supružnika. Kao i sve što je vazano za venčanja, i izbor pesme može biti stresan. Zato vam predstavljamo pesme koje su označile prve minute bračnih zajednica bogatih I slavnih, što vam neće pomoći u izboru pesme, ali će vam svakako smanjiti listu.
Wedding
15:28h
Pesme uz koje su poznati stali na ludi kamen
prvi ples

Bred Pit (Brad Pitt) i Džen Aniston (Jennifer Aniston) su se odlučili za američki, ali i svetski klasik, The Way You Look Tonight, Frenka Sinatre. S obzirom da je brak neslavno završen relativno brzo, kao i da su nekadašnji supružnici u poprlično lošim odnosima, odabir pesme je primeren braku. Vremenska odrednica ''večeras'' presudila je Bredu i Anistonovoj.

Da je život pun ironije, svedoči prvi ples Krisa Hamfri (Kris Humphries) i njegove bivše supruge Kim Kardašijan. Njihov brak je trajao tek 72 dana, a prvi ples je obeležila pesma Let’s Stay Together, Ala Grina (Al Green). Sigurni smo da Grin nije imao na umu da će obeležiti bračnu zajednicu koja spada među najkraće, ali i najskuplje na svetu.

Nakon što je postala Vojvotkinja od Kembridža , Kejt (Kate Middleton) zaplesala sa princom Vilijemom(Prince William) uz taktove pesme Your Song, koju je napisao Elton Džon (Elton John). Kako je Elton bio blizak prijatelj tragično nastradale Lejdi Dajane (Lady Diana), majke zgodnog princa, ova pesma je retko dobar odabir. Posebno kada je reč o kraljevskim porodicama, koje vole da se drže zastarelih tradicija.

Ukoliko planirate da postanete moćan i tražen par, možda će vam značiti to da su Barak i Mišel Obama prvi put zaplesali uz pesmu Stivija Vondera (Stevie Wonder), pod nazivom You and I. Ma šta mislili o politici američkog predsednika, on je, uz pomoć porodice, postao istorijsko ime, kao prvi crni predsednik SAD-a. A Mišel? Osim uspešnog supruga, spada među najvoljenije žene sveta, ali i one sa najviše stila.

On je fudbaler, maneken, dizajner, brend za sebe. Ona je pevačica, model, dizajner, takođe brend za sebe. Pravi power couple, Dejvid i Viktorija Bekam (David i Victoria Beckham) su sada vlasnici imperije, a sve je počelo sa It Had To Be You, u izvođenju Starlajt orkestra (Starlight Orchestra). Iako se Viktorija retko smeje u javnosti, većina žena može samo da joj zavidi: zgodan i poznat suprug, druženje sa Anom Vintur (Anna Wintour) i najvećim dizajnerskim imenima, kuće na svim kontinentima, ;etvoro dece. Famozan bilans za ženu kojoj je tek 39.

Nakon nekoliko vedrih primera, nastavljamo sa ironijom života. Džon F. Kenedi (John F. Kennedy) i Karolin Biset (Carolyn Bessette-Kennedy) važili su za jedan od najlepših slavnih parova, o čijem venčanju se pisalo u svim svetskim medijima. Prelepa plavuša I nekada najpoželjniji neženja sveta, zaplesali su uz pesmu Princa (Prince), Forever in My Life. To ''zauvek'' bilo je kratko, jer je par nastradao samo 3 godine nakon venčanja.

Ako bi se dodeljivale nagrade za najbolji odabir pesme za prvi ples, Bijonse (Beyonce) i Džej Zi (Jay Z) bi bili na samom vrhu najboljih. Njihova prva saradnja, na kojoj je i započeta romansa je bila snimanje pesme Crazy in Love. Uz tu istu rnb numeru su i zaplesali u brak, koji je barem do sada, jedan od najstabilnijih u svetu šou biznisa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs