Ona ne prestaje da pravi probleme

Lindzi Lohan oplela po Kristen Stjuart

Devojka zvana nevolja, koja se skoro vratila sa rehabilitacije, prozvala je zvezdu Sumraka zbog njene uvek bezizražajne face i napada na fotoreportera
Celebrities
04:22h
Lindzi Lohan oplela po Kristen Stjuart
Foto: Beta

U emisiji američke voditeljke Čelsi Hendler (Chelsey Handler) buntovnica bez razloga, Lindzi Lohan (Lindsay Lohan) prokomentarisala je incident koji se desio njenoj kolegenici, Kristen Stjuart (Kristen Stewart), kada je, vidno iznervirana, sočno izvređala paparaca.

"Ja sam uzbuđena zbog Kristen Stjuart. Znate, ona je konačno pokazala neke emocije", rekla je Lohanova, koja je nedavno završila sa rehabilitacijom, zbog problema sa drogom i alkoholom.

Lindzi je pokuašala da se iskupi rekavši da ona "Kristen zaista voli i da je njen fan". Međutim, to je nije sprečilo da nastavi u istom maniru i prozove bivšu devojku Roberta Patinsona (Robert Pattinson), podsetivši javnost ponovo na skandal, kada je popularna Bela iz filma Sumrak (Twilight) prevarila svog tadašnjeg dečka sa oženjenim muškarcem.

"Naravno da ona mrzi fotografe. Uhvatili su je kako se ljubi sa oženjenim čovekom", dodala je Lindzi.

Ovo je možda bio novi nepromišljen javni ispad zbog još uvek neuravnoteženog ponašanja mlade američke zvezde ili je netrpeljivost prema Kristen tek sada izbila na površinu. Videćemo da li će se druga strana oglasiti i šta će reći povodom ovakvih komentara Lohanove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs