Slavni muzičar pitao pevačicu Liv da mu bude devojka

Džej Zi vara Bijonse? (VIDEO)

Idiličan brak je izgleda samo maska za javnost, jer je popularni pevač zatražio broj telefona od tamnopute reperke i hteo da je viđa što čećše
Šuška se
23:12h
Džej Zi vara Bijonse? (VIDEO)
Foto: Reuteur

Džej Ziju (Jay Z) je normalno da ima paralelnu vezu dok je u braku sa jednom od najvećih muzičkih zvezda, kaže pevačica i model, Liv. Ona je na PNC radiju priznala kako joj je prišlo obezbeđenje supruga slavne Bijonse i zamolilo da ostavi svoj broj telefona kako bi joj se reper javio, jer mu se mnogo svidela. Džej Zijeva ideja bila je da viđa Liv što češće, a zatim ju je sam pitao da li pristaje da mu bude devojka.

Ova tvrdnja direktno je uzdrmala sliku o reperu kao o porodičnom čoveku, zbog čega je bio primer dobrog supruga i oca. Brak Bijonse (Beyonce) i Džej Zija, koji je godinama jedan od najuticajnijih i najbogatijih ljudi u svetu muzike, smatran je retko uspešnim i stabilnim u Holivudu.

Pevačica Liv, koji se ujedno bavi i modelingom, tvrdi da je ponosna na sebe što je odbila nepristojnu ponudu. Razlog je, pored njenog morala i vaspitanja, bilo veliko poštovanje koje ima prema Bijonse i njenom radu. Ipak, čini se da je ta učtivost i neprijatnost zbog novonastale situacije bila samo kratkotrajna, jer je Liv napisala novu pesmu "Invazija 2" (The Invasion:Part 2), gde detaljno opisuje sporan događaj i proziva Džej Zija.

http://www.youtube.com/watch?v=txMiWCVaY74#at=422
"Mogla sam da zabrljam sa Džej Zijem, ali imam poštovanje prema Bijonse. Bili smo na istom promotivnom skupu, sedela sam sama, a on je sedeo pored mene. Bio je šokiran kada je video da sam ustala i odlazila, pa je poslao svoje čuvare po mene. Izvinite gospođice, učinite mi uslugu, ostavite svoj broj na ovom papiru i Džej Zi će vas kasnije nazvati. Znam da bi se većina devojaka upecala na ovaj mamac, ali baš te devojke su one koje mrzim".

Ostaje pitanje da li je, ne baš mnogo poznata pevačica, ovim incidentom htela da skrene pažnju na sebe i stekne veću popularnost ili je samo bila dovoljno hrabra da oda deo mračnih tajni repera Džej Zija. Procenite sami i pogledajte video, na koji će možda baciti pogled i Bijonse, ako joj pravdanja svog supruga ne budu dovoljno ubedljiva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs