Nakon filmske sledi modna karijera?

Robert Patinson: Kejt Mos je bila moja opsesija!

Najpoznatiji vampir sa filma priznaje da je bio ludo zaljubljen u slavnu manekenku i da su mu zidovi bili oblepljeni njenim slikama, a pored izgleda Engleskinja ga je očigledno inspirisala i svojim stilom, pa sada Robert želi da otpočne i karijeru dizajnera
Celebrities
19:44h
Robert Patinson: Kejt Mos je bila moja opsesija!
Foto: Reuters

Robert Patinson (Robert Pattinson) priznao je da je u mlađim danima bio opsednut svetkim supermodelom, Engleskinjom Kejt Mos (Kate Moss). Zvezda filmova Sumrak (Twilight)i Voda za slonove (Water for Elephants) priznao je da su zidovi njegove sobe u mlađim danima bili oblepljenim njenim slikama.

Dvadesetsedmogodišnji glumac priznao je da je imao dve opsesije tokom mlađih dana.

"Bio sam gotovo opsednut! Osim postera Kejt Mos, na zidovima mi je boravila i Linda Bler iz filma The Exorcist. To su mi bile glavna interesovanja, devojčica zaposednuta đavolom i Kejt Mos", objasnio je Robert.

Ipak, izgleda da je njegovo interesovanje za modele evoluiralo u veliku strast za modom. Naime, Robert koga povezuju sa Rajli Keo otkad je raskinuo sa Kristen Stjuart (Kristen Stewart), otkrio je i da se već neko vreme nada uspešnoj karijeri dizajnera.

"Želim da se više uključim u modnu industriju. To me jako privlači i volim da crtam haljine. To sam spontano počeo da radim i u jednom trenutku shvatio da imam punu svesku iscrtanih haljina", objasnio je mladi holivudski srcelomac.

"Sviđa mi se umetnost i kreativnost kojom odiše taj posao, podseća me na dizajniranje kostima. Brzina kojom crtam mi samo govori da se sve bolje snalazim u tom poslu".

Ipak, glumac je i dalje nesiguran po pitanju svog dizajnerskog debija, jer ne želi da čuje loše kritike na račun njegovih haljina.

"To je nešto što zaista želim da uradim, mada postoji opasnost da ću se užasno osramotiti", priznaje Patinson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs